Handheld apparaten zijn de laatste tijd een rage, iedereen en zelfs hun moeder is al het bezit van een smartphone en / of een tablet computer of twee. Zelf heb ik pas onlangs Android telefoon gekregen en ik ben echt genieten van de mogelijkheid om de nieuwe Facebook-status van mijn zus leuk te vinden tijdens het wachten op de bus of om wat vogels op varkens te gooien als er niets beters te doen is (ik bedoel, naast alle productieve dingen die ik er mee doe!).

Tallinn North design theme on iPhone

Omdat ze elke webpagina die u bezoekt automatisch aan passen, is surfen op het web echt comfortabel met dit soort apparaten. Maar nog steeds moet u vaak een paar keer met uw vingers knijpen voordat u echt iets van de tekst kunt lezen.

Om uw bezoekers de moeite te besparen en de informatie rechtstreeks in de palm van hun hand te leveren, hebben we besloten om technische magie toe te passen en de stijlen van Edicy ontwerpthema's te retoucheren om geschikter te zijn voor apparaten met kleine schermen, in het bijzonder smartphones en tablets.

We zijn trots om u de mobiele versies van de Pro-uitvoeringen en de gratis Tallinn en Tallinn Noord-ontwerpthema's te presenteren. We blijven de gehele ontwerp bibliotheek optimaliseren voor mobiele schermen dus blijf op de hoogte.

Kom op, log in en probeer ze uit! U kunt zelfs de magie al in actie zien door gewoon het formaat van de desktop browser window te veranderen. Als het venster kleiner wordt, zal de lay-out krimpen  tot u achterblijft met een minimalistische versie van de website. Alle onnodige onderdelen zijn verwijderd voor bezoekers op smartphones. Vergeet niet om laten ons van feedback te voorzien in de comments of Facebook, willen we graag uw gedachten horen! :)

Geen commentaren

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz