new
We zijn zeer gelukkig zo veel geweldige mensen te hebben die Edicy gebruiken over de hele wereld. Het ontwikkelen van nieuwe functies en het up-to-date houden van onze dienst komt van het verlangen om u de beste bestaande ervaring te brengen. Helaas, het delen van al het nieuws en de updates met iedereen in elke taal die we ondersteunen, is nogal tijdrovend geweest.

Daarom hebben we besloten om ons meest recente nieuws en updates via onze blog in het Engels te delen. Discussie over onze dienst is nog steeds te vinden op ons forum en de Edicy-gerelateerde FAQ-pagina. En voel u vrij om ons - in de taal die voor u het meest comfortabel is - te contacteren op support@edicy.com alsook voor eventuele vragen waarmee u nog zit - we zullen in een oogwenk zeker een antwoord hebben!

Edicy Support Team

We hebben het net veel makkelijker gemaakt om te werken met de data die bezoekers achterlaten op de formulieren op je website.

New listing view of form posts in Edicy

Wanneer een bezoeker iets achterlaat van een formulier op je website wordt dit naar je email gestuurd en opgeslagen door Edicy. Niks nieuws hier, maar het bekijken van deze opgeslagen bestanden is compleet opnieuw ontworpen. Het draait allemaal om snelheid; individuele berichten worden geopend in de lijst en normaal worden alle berichten van alle formulieren getoond waar je met Gmail-achtige keyboard hotkeys door heen kunt bladeren (j, k, spatie).

We hebben een aantal nieuwe verse en mooie opties toegevoegd aan onze selectie van Edicy thema’s. Alle Pro gebruikers kunnen dit direct gebruiken.

Ten eerste, groeten aan alle vrienden in België! Hier is een nieuw ontwerk van mij toegewijd aan Brugge (Bruges).

Met de nieuwe iPhone software update (iOS 5) komt een grote verbetering die meestal onvermeld blijven — ondersteuning voor het inline bewerken van tekst op het web. Tot nu toe konden Edicy gebruikers niet veel met hun iPads of iPhones doen. Maar het wachten is voorbij, we hebben Edicy nu voor tijdje op iOS beta getest en het werkt prima. Om u dit te bewijzen, dit artikel is erop geschreven.


Er zijn nog enkele beperkingen, dat wel. Het grootste probleem is dat u nog geen bestanden kunt uploaden vanaf internet op iOS-apparaten dus zorg ervoor dat u alle bestanden heeft die u in Edicy nodig heeft, voor u onderweg gaat.

We hebben net van Edicy een veel betere marketing tool gemaakt. Vanaf vandaag hebben alle betaalde accounts een volledige Live statistieken motor. Yep, real-time analytics. Iemand bezoekt uw site en het lijkt op een stip op de kaart. Als een hartslag.

Edicy Statistics Engine.

Het breekt bronnen van verkeer af — direct, zoekmachines, social media, verwijzende links. Het laat zien welke content hoeveel eyeballs krijgt. Het weet welke zoektermen de bezoekers hebben gebracht, welke browsers en platformen ze gebruiken, uit welke landen ze kwamen. En je kunt bezoeken zien terwijl ze gebeuren, live op de kaart.

In aanvulling op deze geavanceerde ingebouwde tool, ondersteunt Edicy ook integratie met de meest voorkomende externe metrieken motoren — Google Analytics, Chartbeat, Compete, etc.


Log in en zie voor uzelf.

Afgelopen nacht begonnen uitzonderlijk veel nieuwe gebruikers zich in te schrijven op Edicy. Een spam aanval?

Der Spiegel in printZoekende naar de bron, bleek het grootste deel van de verse aanmeldingen uit Duitstalig Europa te komen. Het blijkt dat Der Spiegel een gunstig artikel over Edicy heeft geschreven (in het Duits). Een van de meest gelezen weekbladen in Europa, het doet ons erg goed. Dank je wel, Spiegel!

Enkele belangrijke punten uit het artikel:

  1. Het is de beste tool voor de ontwikkeling van meertalige websites. Het maakt het "op de database niveau", wat betekent dat Edicy goed werkt voor het parallel houden van taalstructuren en dat het niet hoeft te worden bijgewerkt wanneer het website-ontwerp wordt vervangen door een nieuwe.
  2. Websites op Edicy worden automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en staan de integratie van Google Analytics en Webmaster tools toe
  3. Het werkt goed voor het beheren van SEO.
  4. De gebruikersinterface heeft een zeer modern tintje

Kan dit alleen maar beamen.

Hier is een aantal eerdere citaten uit de wereldmedia over Edicy.

Ik wilde u laten weten dat we een revisie hebben vrijgegeven naar domeinnaam zoeken. Het vindt beschikbare adressen nu sneller en geeft een beter overzicht welke daarvan kunnen worden gekocht. Natuurlijk kunt u meerdere adressen tegelijk aanschaffen en we geven er ééb gratis weg, wanneer u zich tenminste voor een jaar abonneert op Edicy PRO.

Search and purchase domains or get some of them free

Naast de "cosmetische upgrade", hebben we ook .de en .me adressen met de 18 andere te koop gezet. En ja, deze krijgt u ook gratis bij PRO abonnement.

We zijn gewend aan web services, zoals Facebook, Gmail en Edicy. Schrijf je in en gaan. Geen tech nische kant om u zorgen over te maken. De gegevens staan veilig online. Alle upgrades worden automatisch geleverd, alle hackers worden routinematig afgeweerd. Een speciaal team zorgt hier in stilte voor.

Puke bag

Wacht, sommigen van jullie zijn daar nog niet echt. De prachtige, zorgvuldig gemaakte websites gemaakt door web agencies zijn waarschijnlijk niet gebouwd op web services. In plaats daarvan lopen ze opstandaard geïnstalleerde stukken software genaamd CMS (content management systemen) in de servers van lokaal hosting bedrijf.

Het is tijd voor verandering. Vergeet software. Laat uw bureau uw website op Edicy, Squarespace of een andere web service bouwen.

Het is niks om de eigenaar van zo’n website te zijn (tenzij u een web developer bent), omdat:

  • Techniek uw verantwoordelijkheid wordt.
  • Aanpassen van een machine een toekomstige kostenpost wordt.
  • Een CMS standaard niet gebruikersvriendelijk is.
Laten we eens in meer detail naar deze redenen kijken.

Handheld apparaten zijn de laatste tijd een rage, iedereen en zelfs hun moeder is al het bezit van een smartphone en / of een tablet computer of twee. Zelf heb ik pas onlangs Android telefoon gekregen en ik ben echt genieten van de mogelijkheid om de nieuwe Facebook-status van mijn zus leuk te vinden tijdens het wachten op de bus of om wat vogels op varkens te gooien als er niets beters te doen is (ik bedoel, naast alle productieve dingen die ik er mee doe!).

Tallinn North design theme on iPhone

Omdat ze elke webpagina die u bezoekt automatisch aan passen, is surfen op het web echt comfortabel met dit soort apparaten. Maar nog steeds moet u vaak een paar keer met uw vingers knijpen voordat u echt iets van de tekst kunt lezen.

Om uw bezoekers de moeite te besparen en de informatie rechtstreeks in de palm van hun hand te leveren, hebben we besloten om technische magie toe te passen en de stijlen van Edicy ontwerpthema's te retoucheren om geschikter te zijn voor apparaten met kleine schermen, in het bijzonder smartphones en tablets.

We zijn trots om u de mobiele versies van de Pro-uitvoeringen en de gratis Tallinn en Tallinn Noord-ontwerpthema's te presenteren. We blijven de gehele ontwerp bibliotheek optimaliseren voor mobiele schermen dus blijf op de hoogte.

Kom op, log in en probeer ze uit! U kunt zelfs de magie al in actie zien door gewoon het formaat van de desktop browser window te veranderen. Als het venster kleiner wordt, zal de lay-out krimpen  tot u achterblijft met een minimalistische versie van de website. Alle onnodige onderdelen zijn verwijderd voor bezoekers op smartphones. Vergeet niet om laten ons van feedback te voorzien in de comments of Facebook, willen we graag uw gedachten horen! :)

De belangrijkste waarde van Edicy is de vrij eenvoudig on-site bewerkings interface. We hebben een paar extra verbeteringen aangebracht voor betere ervaringen.

Hidden menu items in Edicy

Veel marketing-savvy gebruikers hebben met behulp van verborgen pagina's in het hoofdmenu landingspagina's en ander campagnemateriaal gecreëerd. Het voordeel is dat dergelijke pagina's direct achter de domeinnaam in de adresbalk worden weergegeven. Het nadeel is het opgeblazen hoofdmenu in de bewerkingsmodus verborgen pagina's moeten er zijn voor het navigeren op de site. Onze nieuwe oplossing is simpel alle verborgen pagina's zijn gegroepeerd onder een drop-down button. Het marketing feest kan beginnen.

Als u een ontwerp op maat heeft en niet veel weet over codering laat het ons gewoon weten. We zullen deze functie ook voor u toevoegen, gratis.

Tot voor kort moest u nog naar de admin sectie gebruiken voor twee standaard taken het creëren van nieuwe blog post en het verwijderen van spam opmerkingen. Nu niet meer. Ga maar eens een kijkje nemen op je blog lijst en opmerkingen en u begrijpt het. Dit is de eerste stap in het volledig afbouwen van de "Blog" tab in het Edicy menu.

Text styling toolbar in Edicy

Daarnaast is er een mooie cosmetische verandering we hebben het ontwerp van de tekst werkbalk vernieuwd. Het was het laatste stukje van de oude stijl. Bekijk het nieuwe tekst styling menu met de werkelijke lettertypen uit uw website-ontwerp. Cool, niet?

Oudere artikelen
Verberg oudere artikelen
05 mei, 2011

Gratis domeinnamenTõnu

28 apr, 2011

Pro ontwerpenTõnu

19 apr, 2011

Vernieuwde tekst- en afbeeldingeditorPriit

15 apr, 2011

Verbeterde link toolPriit

08 apr, 2011

Ontwerpers en ontwikkelaars krijgen een betere sjablooneditor.Priit

29 mrt, 2011

Financieel onafhankelijk wordenTõnu

24 mrt, 2011

Beter kunnen switchen tussen sitesPriit

23 mrt, 2011

Unieke Edicy websitesTõnu

21 mrt, 2011

Laatste wijzigingen aan EdicyTõnu

11 mrt, 2011

Creëer product catalogi met EdicyTõnu

25 feb, 2011

Onderhouds tijdTõnu

16 feb, 2011

Talen, een vervolgTõnu

01 feb, 2011

Meer talen geupdateTõnu

19 jan, 2011

Edicy, door de ogen van de Wereldwijde MediaTõnu

13 jan, 2011

.nl domeinnamen nu te koopPriit

12 jan, 2011

Waarom zijn we een web service onderneming in de eerste plaats?Tõnu

12 jan, 2011

Betere betaalmogelijkheden in NederlandPriit

06 jan, 2011

Keuzes achter het nieuwe ontwerpTõnu

05 jan, 2011

Updates in taal beheerPriit

05 jan, 2011

Talen GeupdateTõnu

29 dec, 2010

Onderhoud van de nieuwe EdicyPriit

15 dec, 2010

Even voorstellen: de nieuwe EdicyTõnu

14 nov, 2010

Eerste sneak peek in Edicy 2.0Tõnu

01 nov, 2010

Een Betere manier om websites te makenTõnu

23 okt, 2010

Gefeliciteerd! Je hebt je website afgemaakt. Wat nu?Tajo

13 okt, 2010

Een meertalige website bouwenTõnu

11 okt, 2010

Jouw Google pagina rank verbeteren met EdicyTõnu

10 okt, 2010

Voeg je site toe aan Google zoek resultatenTanel

08 okt, 2010

Reorganiseer plaatjes in galerijTõnu

15 sep, 2010

Tallinn design verwelkomt nieuwe gebruikersTõnu

29 jul, 2010

"Klik en sleep" bestanden upload op EdicyPriit

19 jul, 2010

Mensen die helpen om prachtige websites te maken met EdicyTõnu

14 jul, 2010

De natuur roept: Een selectie van Eco-websites op EdicyArlene

08 jul, 2010

Website maken met “Cloud Computing”Tõnu

05 mei, 2010

Bewerken van de inhoud vernieuwdPriit

14 jul, 2009

Het maken van een geweldige website, dl 5: Functionaliteit inbouwenTõnu

07 mei, 2009

Het maken van een geweldige website, dl 4: Een ontwerp maken Tõnu

30 apr, 2009

Het maken van een geweldige website, dl 3: Inhoud schrijvenTõnu

23 apr, 2009

Het maken van een geweldige website, pt 2: Gathering teamTõnu

20 apr, 2009

Het maken van een geweldige website, dl 1: IntroductieTõnu

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz