We zijn erg enthousiast over onze nieuwste verbetering. Het laat u de bestanden slepen vanaf uw computer naar de bestanden van het Edicy venster waar ze vervolgens automatisch worden ge-upload. Dit heet "Drag en Drop" ofwel: "Klik en sleep". Op de manier zoals dat altijd had gemoeten.

Deze nieuwe ontwikkeling werkt, zowel in het Edicy venster die u in de bewerk modus ziet op de onderste werkbalk en ook in het admin-scherm voor uw bestanden op Edicy. Om een bestand te uploaden, sleept u het vanaf uw bureaublad of "Mijn  bestanden" map of elke ander willekeurige map op uw computer naar het bestanden gebied in Edicy. U zult dan de achtergrond zien veranderen naar blauw. De kleurverandering geeft aan dat de bestanden klaar zijn om te uploaden naar uw Edicy account.

Dit is iets wat we al een lange tijd geleden wilden doen, maar het werd niet goed ondersteund door webbrowsers, zonder dat gebruikers plugins van derden moesten gebruiken. Zelfs op dit moment werkt "drag and drop" uploaden alleen met de nieuwste versies van Firefox, Google Chrome en Safari. Houd er rekening mee dat deze functie nog experimenteel is, dus wees mild met ons wanneer u nog een aantal onvolkomenheden tegenkomt. : - )

Andere verbeteringen

Er zijn ook een aantal bugs geweest die we onlangs hebben vermorzeld. Een paar weken geleden heeft het team een drie-daagse workshop gehad waar we zo veel mogelijk insecten in Edicy hebben kapot geslagen. De volgende functies zijn nu verbeterd:
 • Drastisch verbeterde laadtijd van bepaalde pagina's. Uw site bezoekers zullen dat waarderen.
 • Toegevoegd SEO vriendelijke adressen voor pagina's en blog artikelen die zijn geschreven met behulp van niet-Latijnse alfabetten.
 • Opgelost probleem met RSS-feeds die soms dubbele artikelen veroorzaakte in de lezers.
 • Verbeterde weergave van pop-ups op de tekst editor toolbar. Tijdens het openen van meerdere pop-ups op de werkbalk, bleef er maar één zichtbaar en anderen verschuilden zich, terwijl hun toestand nog steeds actief bleef.
 • Het "Taal van de website bewerken" dialoogvenster is nu meer stabiel en werkt beter samen met de site boomstructuur.

Reacties

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz