Een aantal speciaal ontworpen websites op Edicy gebruiken onze “geheime catalogus tool”. Het is een tool die dynamisch pagina’s bouwt voor uw website vanuit gedeelten van gegevens in een database. Huh? Bijvoorbeeld, u kunt een productlijst op de website van uw bedrijf zetten waarin makkelijk te zoeken is en die overzichtelijk is. Nog steeds te abstract?

Edicy catalogue tool

Een goed voorbeeld van een catalogus tool in actie is te zien op de website van advocatenkantoor Varul. — Mensen, praktijkgebieden en publicaties zijn met elkaar verbonden. Dus wanneer de redacteuren “bankrecht” markeren op het profiel van een nieuwe advocaat, verschijnt haar naam automatisch op de bankrecht pagina en in gerelateerde zoekresultaten.

People listing with Edicy

Onze catalogus tool is nog niet klaar voor massaal gebruik — Het moet nog steeds op elke website handmatig worden ingesteld. Anders blijft het te abstract. Maar vanaf nu is het te bekijken in het Settings submenu (voorlopig alleen in de volledige admin view) van alle accounts waarvoor betaald wordt. Dus iedereen die geïnteresseerd is om zijn of haar website te veranderen in een krachtige content publicerende machine kan contact met ons opnemen en om een demo vragen.

Geen commentaren

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz