Het lijkt erop dat al het harde werk gedaan is. Je hebt het juiste design gevonden, heb dagen gebruikt om de inhoud te perfectioneren - foto's uploaden, je teksten oppoetsen. Je website is eindelijk klaar. Wat nu?
Door de jaren heen hebben we je laten zien hoe je een goede website maakt, er het beste uit te halen en nog veel meer. Echter, een goede website maken is slechts de eerste step bij het onderhouden van een online aanwezigheid.

Ga verder

Combine the best tools! Een goede website kan ver komen - het trekt nieuwe klaten aan, maakt indruk op de bestaande klanten en onderscheid je van de competitie. Als je het goed doet kan je site zelfs omhoog klimmen bij de top zoekresultaten op Google, en op deze manier iedere dag honderden, misschien zelfs duizenden nieuwe bezoekers per dag trekken.

Echter, een grote bedrijfs website is slechts één van de online kanalen. Klanten zijn zich vluchtig naar de sociale gebieden van internet gaan bewegen (Facebook, Twitter). In deze netwerken verandert jouw anonieme bezoeker ineens in een menselijk wezen met een naam en een gezicht, brandende vragen, nieuwe suggesties en klachten over problemen. Dus als jij denkt dat je bedrijf voordeel heeft van deze persoonlijke contacten, ga er dan voor!

Denk er wel aan, dat het openen van een nieuw kanaal meer werk betekent - met je klanten praten via Twitter of je Facebook account in het oog houden kunnen als snel in een full-time baan veranderen. Een achtergelaten Facebook of Twitter pagina met honderden klachten of onbeantwoorde vragen is erger dan helemaal geen account te hebben.

Stop. Werk samen. Luister.

Passief wachten op nieuwe tweets om binnen te komen zou niet de enige manier moeten zijn om met je klantenbasis in aanraking te komen. Neem zo nu en dan een halve vrije dag en vraag je vaste klanten over je website. Komen ze ergens vast te zitten? Mist er waardevolle informatie? Stuur een email, maak wat snelle telefoontjes - doe wat handig is voor jou.

Is het het waard? Zeker weten! Sommige van de beste inzichten over edicy.com zijn gekomen van onze eigen klanten die geen serieuze bruikbaarheid of design experts zijn. En dat is het punt. Je bouwt je site voor je klanten, niet voor jezelf.

De andere mensen

Het laatste punt klinkt misschien erg logisch, maar het is verbluffend hoeveel verschillende bedrijven deze simpele tip over het hoofd zien: hou een oogje op de competitie. Bekijk wat hun websites allemaal kunnen, hoe zij hun klanten online benaderen. Het is absoluut geen schande om inspiratie te krijgen van anderen - misschien breng je de beste ideeën wel naar een hoger niveau.

Samenvattend: blijft altijd om je heen kijken. Een fantastische website met Edicy bouwen is slechts de eerste stap.

Reacties

 • 1 26 okt

  1

 • 1 26 okt

  1

 • 1 26 okt

  1

 • 1 26 okt

  1

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz