Google pagina rank is het belangrijkste onderliggende mechanisme van Google search. Honderden andere factoren spelen mee wanneer zoekresultaten op volgorde worden gezet. Desondanks, pagina rank is de simpelste van allemaal om snel te zien hoe goed een pagina het zou kunnen doen. Betere pagina rank betekent meer bezoekers en daarom meer opbrengst.

Edicy is gebouwd op een manier die helpt jouw site automatisch betere plaatsing te geven in zoekresultaten. Pagina's op Edicy hebben menselijk leesbare adressen, gestandaardiseerde technische code, up to date sitemaps, en er is RSS voor blogs, etc.

Helaas kan slechts een fractie van optimaal zoek resultaat automatisch gedaan worden. Zoals je misschien al geraden hebt, het belangrijkste onderdeel van een hoog pagina rank ontvangen is een hele goede site creëren met unieke, interessante en bruikbare inhoud. En dan uiteindelijk gelinked of getweet worden door beroemde bloggers, sites met hoge ranking en normale mensen in grote groepen.

Alsnog, er zijn een aantal extra dingen die je kan doen met Edicy om je site's pagina rank te helpen groeien:

(1) Edicy is een goed hulpmiddel om een meertalige website te bouwen, dus vertaal je site in enkele buitenlandse talen. Ga niet alleen voor de voorpagina, maar probeer alles te vertalen indien mogelijk. Je moet natuurlijk wel de juiste talen kiezen gebaseerd op waar je site en bedrijf mee te maken hebben. De kans is groot dat je site gezien wordt en significant groeit.

(2) Edicy is ook een goed hulpmiddel om mooie nieuwsbrieven te creëren om naar je klanten te sturen. Zij daarentegen, zijn waarschijnlijk je grootste fans. Informeer ze geregeld over interessante nieuwe mogelijkheden op je site en zij zullen je helpen het woord te verspreiden. Er zijn genoeg met Edicy te combineren hulpmiddelen om nieuwsbrieven mee te versturen wanneer je klaar bent. Dus schiet op, ga schrijven en maak er een gewoonte van.

(3) Vergeet niet ter aanvulling op je blog en het geregeld versturen van nieuwsbrieven ook regelmatig te tweeten en links naar je site te delen op Facebook

Onthoudt dat het allemaal alleen helpt wanneer de informatie die je verspreidt groot is - uniek, interessant en bruikbaar. Anders ben je alleen maar aan het spammen, weet voor je bedrijf een tegenstrijdig effect kan hebben. Niet alleen haten mensen spam, Google heeft goede mechanismes om spam te onderscheiden van echte informatie.

Geen commentaren

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz