Edicy. Make a website

Hallo!

We hopen dat u deze nieuwsbrief in een goede vakantiestemming ontvangt, met zon op uw gezicht en de wind in uw haar. We zijn druk geweest met het toevoegen van nieuwe mogelijkheden, meer taal mogelijkheden en we hebben verbeteringen aangebracht zodat u zeker kunt zijn dat uw website succesvol is, zodat u tijd hebt om vakantie te vieren.

Bedankt voor uw ondersteuning!
Alle medewerkers van Edicy

In deze uitgave:

  1. Nieuwe Edicy eigenschap: Publiceren vereenvoudigd, betere inhoud velden en statistieken

  2. Website van de maand: Château de Fléchères

  3. Geweldige nieuwe collega's: Pierre en Arlene geven Edicy meer kleur
  4. Jet setter Edicy: Holland, Polen, UK, Spanje en Finland

1. Nieuwe functie Edicy: Publiceren vereenvoudigd.

De huidige methode voor het opslaan van de inhoud was een beetje omslachtig tot nu toe. We hebben de verwarrende "publiceren aan / off " knop vervangen met een meer normale knop" Opslaan ". Maakt U zich geen zorgen, u kunt nog steeds het ontwerp van de inhoud van de pagina veranderen zonder te publiceren. En als u vergeet op de knop "Opslaan" te klikken, geen zorgen, want Edicy zal uw bewerkingen elke 30 seconden automatisch opslaan.

Deel uw mening met ons

Naast een beter publiceren hebben we de tekst en andere inhoud velden verbeterd en gezorgd voor betere statistieken. Het mag u niet zijn opgevallen, maar deze goede elfjes zijn er voor u en doen hun werk op de achtergrond!

2. Edicy Website van de Maand : Château de Fléchères

Kunnen we niet gewoon allemaal naar Fléchères gaan, het grootste kasteel open voor bezoekers in de regio Lyon? Dit kasteel werd gebouwd in 1606 en is bewaard gebleven tot in de perfectie. Uw kans om een glimp op te vangen van het leven van de groten in de 17e eeuw.

De website werd gemaakt met Edicy in het Frans en wacht op uw bezoekje: http://www.chateaudeflecheres.com

3. Nieuwe collega's bij Edicy

In april is Pierre uit Frankrijk toegetreden tot ons team. Hij is Edicy's "French Connection", hij behandeld alles: van vertalingen tot het op de markt brengen van Edicy daar. Pierre is een film, muziek en cultuur liefhebber en hij begroet u daarom met een bijzondere animatie suggestie: 'De King and the Mockingbird' , een Franse animatiefilm gemaakt door Paul Grimault in 1950.

In mei is Arlene uit de Verenigde Staten / Taiwan aan boord gekomen bij Edicy. Ze is onze product manager, die Edicy naar een nieuw niveau van bruikbaarheid en "cool" zal tillen. Arlene nodigt u uit voor het typisch Estse vreugdevuur "Jaanipäev" of Midzomernacht op 23 juni, de kortste nacht van het jaar. Het is een oude traditie om de langste dag van het jaar te vieren hier in het Noorden.

We zijn nog op zoek naar een software ontwikkelaar. Reageer als het u wat lijkt.

4. We reizen!

We zijn op reis- en pronken veel met Edicy de laatste tijd. Amsterdam in april, Krakow en Reykjavik in mei. Londen, Valencia en Helsinki volgende week. Geef ons een seintje als je een Edicy meeting met ons organiseren wilt :-)

Daarnaast gaf Edicy een presentatie op het Innovate! 2010 Evenement in Tallinn - een globale competitie om top technologie te identificeren, media en communicatie start ups uit de hele wereld. Check Tõnu op de Pitch Slam.Edicy. Make a website. Edicy is a product by Fraktal LLC.
Don't want our newsletter any more? Unsubscribe