Edicy is geliefd bij zijn gebruikers door zijn eenvoud. We spreken zelf best veel over de eenvoudige en lichtgewicht ervaringen van onze gebruikers. Als het past binnen uw imago, dan is dat wat wij willen zijn.

Maar daarbij blijft de andere helft van de waarheid onopgemerkt - Niet alleen is het de makkelijkste manier om websites te bewerken, Edicy is tevens een krachtig platform. U kunt bijna elk type website maken met elke gewenst design. Het is eenvoudig in gebruik en flexibel in ontwikkeling.

Sommige van de meest recentelijke en opmerkelijke websites die werken op Edicy

Estonian Shores
Estonian Shores is een website waar Edicy, Google Maps en een kleine, aparte applicatie zijn geïntegreerd in een enkele, bestaande website. Het is niet alleen mooi en handig, het is ook eenvoudig voor een ieder om als elke standaard site te bewerken op Edicy.
 
Landing at
Landing at is een coole analytics-applicatie met een eigen leven. Maar de website die het promoot werkt geheel met Edicy. Het is speels, makkelijk te begrijpen en, natuurlijk, makkelijk te bewerken.

Varul Law Office
Varul is een vooraanstaand gerechtskantoor in de Baltische staten. Zijn conservatieve, doch modern aandoende website heeft naast honderden statische pagina's ook drie verschillende databases, elk met elkaar verweven. Oh, en het is allemaal beschikbaar in 5 verschillende talen die dezelfde structuur van website delen.

Starman
Starman is één van de grootste telecombedrijven in Estland. Zij hebben veel verschillende systemen en gereedschappen, waarvan er enkelen ook via het internet zijn te gebruiken. Voor de bezoeker is een enkel begroetende en levendige voorpagina gemaakt met Edicy.

Edicy Partners page
Wist u dat deze Edicy website ook met Edicy is gemaakt? Yep - 16 verschillende talen, tientallen databases die met elkaar verbonden zijn, prachtig design. Makkelijk te bewerken en "bekroond" met een Google PageRank van 7.

Hier zijn meer uitgelichte websites voor uw plezier.


Hoe kunt u hetzelfde niveau bereiken?

De meeste websites die u elke dag ziet zouden gemaakt kunnen zijn met Edicy. Velen van hen zijn dat reeds.

Een groeiend aantal designers en developers kiezen Edicy om websites voor hun klanten te maken. Een website, gemaakt met Edicy, kan laag voor laag worden aangepaast, zodat alle moeilijke delen kunnen worden weggehouden van de eindgebruiker:

 • Is standaard design niet genoeg? Elk design kan worden gebruikt op elke Edicy website.
 • Statische pagina's niet genoeg? U kunt een catalogus met producten en andere databases toevoegen met ons catalogus-gereedschap.
 • Wilt u "widgets" gebruiken? Wilt u inhoud van andere systemen weergeven? Iedere web service die gestandaardiseerde data uitgeeft kan gekoppeld worden aan elke Edicy website.

Bent u de eigenaar van een site? Vind dan een geschikt agentschap uit onze partnerlijst om u te helpen of neem contact op met ons. Bent u een developer? Laat ons u meer uitleggen over Edicy.

Reacties

 • kaith leonard 10 jun

  I NEED AN EFFECTIVE AND POWERFUL LOVE SPELL CASTER AND LOTTERY SPELL 2020 WICCALOVESPELLTOOLS@GMAIL.COM OR WHATSAPP HIM :+19085174108
  With so much in my heart i am here to express myself on how Dr. jumba saved my marriage from divorce. Myself and my husband were having some misunderstanding and it was tearing our marriage apart to the extent my husband was seeking a divorce. So I have no option than to go to the internet to seek a solution to my problem. It was there I came across Dr. Jumba details and about how he has helped a lot of people by restoring their relationship. I contacted Dr.jumba and in less than 48 hours my husband cancelled the divorce papers. Now myself and my husband live together in peace and harmony all thanks to Dr.jumba for saving my marriage from breaking up. Dr. jumba contact information are via email: wiccalovespelltools@yahoo.com or wiccalovespelltools@gmail.com, text or call him +19085174108

  I highly recommend his services.  website : http://wiccalovespelltools.website2.me/
  blogspot created by me for dr jumba, to thank him for restoring happiness back to my relationship : https://wiccalovespelltols.blogspot.com/  

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz