Goede meertalige ondersteuning is altijd een van de kernpunten van Edicy geweest. Een site maken en vertalen in meerdere talen was nog nooit zo eenvoudig. Maar er waren een paar obstakels die nu verwijderd zijn met de update van vandaag.

Als eerste hebben we een vertaling ondersteuning voor site titels en koppen. Tot nu toe werden titels veranderd op elke pagina als je de titel aanpaste op de hoofdpagina, zonder de taal te veranderen. Vanaf vandaag kan elke kop en titel veranderd worden zonder dat deze op andere pagina’s word aangepast.


Ten tweede is er een nieuwe taal beheerder in de site structuur weergave. In dit scherm kun je alle aspecten van taal instelling regelen en afstellen.

Bewerk alle talen vanaf een locatie, je hoeft niet meer tussen talen te schakelen om ze aan te passen. Stel je taal menu opnieuw in. Je hoeft alleen maar de versleepknop vast te pakken aan het einde van de taal rij om hem rond te bewegen. Je kunt een bepaalde taal instellen als hoofdtaal. Edicy probeert altijd de beste taal te kiezen voor de bezoeker van je site door zijn browser voorkeuren en locatie in acht te nemen. Vetrouw je het nog niet? Je kan het hebben zoals je het wil. 

Voor site eigenaren die hun eigen ontwerp hebben zijn er nieuwe opties om de titels en de koppen van de site te beheren. Kom nu naar onze ontwerper site dan kun je zien wat er veranderd is.

Reacties

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz