Als je nieuwe website op Edicy klaar genoeg is en je hem aan vrienden of collega's gaat laten zien, dan is het tijd om Google er ook van te laten weten.

google-logo
Natuurlijk, alle actieve sites bereiken op een dag zoek resultaten uit zichzelf zonder jouw interventie, maar het is zo makkelijk om dat proces te versnellen. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen site nu aan Google toe te voegen.

Meestal duurt het ongeveer een week voordat Google jouw site toevoegt aan zijn zoek resultaten. Op alternatieve wijze kan je de zoek reus van je site laten weten door er naar te linken vanaf Twitter, Facebook of een normale website die reeds bekend bij ze is.

In de zoek resultaten komen is echter slechts het begin van een reis. Het echte doel is om de eigen site in de eerste paar resultaten te doen opduiken - ideaal gezien iedere keer dat iemand ook maar in de buurt van jouw zakelijke omgeving zoekt.

Get into the first couple of search results
Zoek sites bootsen menselijk denken zeer goed na - maar alleen sites die unieke en interessante inhoud hebben bereiken de top van de resultaten. Daarom is je volgende taak om je site te herzien zodat het goede inhoud heeft en de informatie up to date is. In het kort, jouw site moet iets zijn waarvoor bezoekers terugkomen en wat ze aanraden bij hun vrienden.

Als je technischer bent aangelegd, er is een manier om aan te passen hoe Google je site indexeert. Voeg gewoon de hele sitemap toe aan Google door middel van zijn Webmaster Tools.

Reacties

 • A.R. Rahimi 24 okt

  http://www.shop-electro.nl

 • seo optimalisatie 05 apr

  Inderdaad, bezoek ook http://www.teknoza.be

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

 • 1 27 okt

  1

Voeg een commentaar toe

Email again:

Edicy blog

Het leven achter de simpelste web creatie tool


Recente Buzz