Kevään 2013 päivitys

Hei!

Olemme rehkineet Edicyn kimpussa tehdäksemme siitä entistä paremman. Olemme päivittäneet blogityökalun, kuvagallerian, sekä tiedostonhallintaa on parannettu ja olemme lisänneet uusia työkaluja kehittäjille ja suunnittelijoille.

Tässä pieni yhteenveto tärkeimmistä uusista ominaisuuksista:

 

Anna käyttäjille rooleja.  

Sivujen omistajakäyttäjät voivat nyt lisätä sivujen muokkaajia — käyttäjiä jotka lisäävät ja muokkaavat sisältöä eikä heitä häiritä laskutuksella, domain-tiedoilla eikä teknisillä asioilla. Lue lisää

Anna blogi ja uutiskirjoituksille tageja.

Tagit, eli postituskategoriat ovat olleet yksi eniten kysytyimpiä ominaisuuksia Edicyyn. Nyt voit asettaa jutullesi tagin joka erottaa sen massasta.  
 

Lisää otsikkoja galleriasi kuville.

Voit nyt asettaa otsikkoja galleriasi kuville, mutta ei siinä kaikki, olemme uusineet kuva- ja tiedostomanagerit kokonaan. Nauti helpommasta ja nopeammasta käytöstä. 
 

Muokkaa domain-asetuksia.

Teknisesti lahjakkaat käyttäjät voivat nyt muokata domain-nimiä ja DNS-asetuksia.
  

Osta uniikki suunnitelma sivullesi.

Tarvitsetko sivuillesi juuri tietynlaista toiminnallisuutta, tai ulkonäkö ja asettelu ei hivele silmää? Älä huoli —  voit tilata kattavan palvelun yhteistyökumppaneiltamme ja todella erottua massasta.  

Koe tämä kaikki its

e

Ai niin, yksi asia pääsi unohtumaan — tehokäyttäjän työkalut.

Muutama eurooppalainen web-suunnitteluyritys ja freelancer käyttävät Edicyä tehdäkseen kehittyneitä verkkosivuja asiakkaillensa. Tehdäksemme heidän työnsä helpommaksi olemme uusineet sivukoodieditorin ja olemme avanneet kehittäjäsivuston, joka sisältää paljon tarpeellista tietoa


Pysy kuulolla!

Edicy tiimiJos sinulla on kysymyksiä, käy tukisivullamme tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com.