Edicy. Ehita koduleht

Hei!

Loodetavasti oled juba sumedas suvemeeleolus ning leiad aega natuke oma kodulehega tegeleda. Oleme Edicy’sse lisanud uusi tööriistu, mis teevad su elu lihtsamaks ja annavad veebiehitamise arvelt rohkem vaba aega puhkamiseks. Anname enda tegemistest sulle kiire ülevaate.

Aitäh toetuse eest!
Edicy meeskond

Selles uudiskirjas:

  1. Uut Edicy’s: paremad sisualad, statistika ja salvestamine

  2. Kuu koduleht: Château de Fléchères

  3. Tervita uusi tiimiliikmeid: Pierre ja Arlene lisavad Edicy’le vürtsi
  4. Pidevas liikumises: Holland, Poola, Inglismaa, Hispaania ja Soome

1. Uued Edicy võimalused

Sisu salvestamine ja avalikustamine polnud seni just kõige intuitiivsemad. Seepärast otsustasime lõpuks "Publitseerib/Ei publitseeri" nupu asendada vana hea "Salvesta" nupuga. Ära muretse, muudatusi saab soovi korral jätkuvalt enne publitseerimist visandada. Kui unustad salvestada, teeb Edicy seda sinu eest iga 30 sekundi tagant niikuinii.

Jaga meiega oma arvamust selle kohta

Lisaks paremale salvestamisele oleme loonud paremad sisualad ning põhjalikuma statistika.

2. Kuu koduleht: Château de Fléchères

Kes meist ei sooviks põgeneda Lyoni, maalilisse Fléchères lossi? Loss ehitati juba 1606. aastal ning on täielikult säilinud, et demonstreerida suurejoonelist 17. sajandi eluviisi.

Koduleht on ehitatud Edicy’ga Prantsusmaal ning ootab sind külla: http://www.chateaudeflecheres.com


3. Uued tiimiliikmed

Aprillis liitus Edicy tiimiga Pierre Prantsusmaalt. Ta on meie prantsuse saadik, tegeledes seal kõigega alates tõlgetest kuni turunduseni. Pierre on filmi-, muusika- ja kultuurientusiast, mistõttu tervitab ta sind Paul Grimault haruldase animatsiooniga Kuningas ja Laulurästas 1950. aastast.

Mais hüppas meiega paati Arlene USA’st ja Taivanist. Ta on Edicy tootejuht, kes aitab meie teenuse kasutatavuse ja põnevuse järgmisele tasandile viia. Semiootikahuvilisena on Arlene põnevil Eesti traditsioonidest ja tervitab sind seepärast maal metsa vahel üle jaanitule hüpates.

Järgmiseks otsime tarkvaraarendajat. Kandideeri, kui oled neist üks.

4. Pidevas liikumises

Oleme viimasel ajal palju reisinud ja Edicy’d tutvustanud. Aprillis Amsterdam, mais Krakow ja Reykjavik. Järgmisel nädalal London, Valencia ja Helsingi. Anna meile märku kui satud olema neis linnades ning tahaksid koos meiega Edicy-õhtu maha pidada : )

Vahepeal esinesime ka Tallinnas Innovate! 2010’l. See on rahvusvaheline üritus, kus otsitakse maailma innovatiivsemaid ettevõtteid. Vaata Tõnu Edicy esitlust siit!



Sa pole veel Edicy Pro kasutaja?

Lisa oma saidile võimsust, tõmba ligi rohkem külastajaid.

Edicy. Ehita koduleht. Edicy on Fraktal OÜ kaubamärk.
Ei soovi enam uudiskirju? Kustuta end Edicy kirjade saajate hulgast.