Edicy
Iepazīstināšana ar jauno Edicy maksājumu izcenojumu plānu
Sveicināti! Mēs vienmēr esam cītīgi strādājuši, lai padarītu Edicy par vislabāko mājas lapu izveides rīku visā internetā. Kopš savas darbības uzsākšanas 2008. gadā, mēs esam izveidojuši ļoti daudz jaunu opciju un uzlabojumu.

Nesen mēs pievērsāmies savu izcenojumu plānam un izlēmām padarīt visu daudz elastīgāku. No 2012. gada 1. oktobra vienas maksas versijas vietā turpmāk būs divas maksas iesējas. Lūk, neliels pārskats:

Šobrīd Jūs izmantojat Bezmaksas versiju. Nesatraucieties – mēs arī turpmāk piedāvāsim Bezmaksas versiju, taču mēs ierobežosim dažas opcijas. No 1. oktobra visām Bezmaksas versijām būs sekojošie ierobežojumi – viena lietotāja piekļuve, divas valodas, kā arī ne vairāk kā 5 lapas. Ja Jūs šobrīd izmantojat vairāk nekā minētajos ierobežojumos ir norādīts, nesatraucieties – mēs Jums to visu neatņemsim! Taču no 1. oktobra Jūs vairs nevarēsiet paplašināt savu mājas lapu, ja vien nepāriesiet uz kādu no maksas versijām.

Tikmēr mēs nepārtraukti darbosimies pie tā, lai uzlabotu Edicy, un dalīsimies ieteikumos, kā padarīt Jūsu mājas lapu pievilcīgu un mūsdienīgu. Ja Jūs vēlaties būt lietas kursā par jaunumiem un par mūsu iecerēm, neaizmirstiet apmeklēt mūsu blogu!

Uz drīzu saraksti,
Edicy komanda