Tulet nauttimaan verkkosivujen tekemisestä

Edicy on yksinkertainen ja tehokas, muokattavissa oleva alusta verkkosivujen luontiin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta nettisivujen teosta.

Edit pictures, compile galleries

Kuvia? Helppoa.

Mielestämme Edicy omaa maailman tyylikkäimmän kuvakäyttöliittymän. Valitse joukko kuvia (älä välitä tiedoston koosta ja tyypistä). Raahaa ne työpöydältäsi ja käsittele ne suoraan sivuillasi. Skaalaa, rajaa, pyöritä ja luo kuvagallerioita – helppoa kuin mikä. Edicy huolehtii että voit keskittyä verkkosijusi suunnitteluun turhien yksityiskohtien kanssa näpräämisen sijasta.

Tee palautekaavakkeita

Vie vain muutaman minuutin luoda kaavakkeita, kyselyitä, sähköpostikenttiä ja monia muita täytettäviä lomakkeita. Saat käyttäjän täyttämät tiedot sähköpostitse tai voit tutkia niitä suoraan verkkosivujesi hallinnasta. Jos käytät Exceliä voit tuoda tiedot sivuilta suoraan Excelin tukemaan CSV-tiedostomuotoon.

Translate it to other languages

Puhu sivulla vierailijan omaa kieltä

Voit esittää sivusi kielellä kuin kielellä, ja kävijät ohjataan automaattisesti oikean kieliselle sivulle. Itse käännöstyön joudut tekemään itse (kokeile ihmeessä Google Translate-pavelua), mutta kunhan olet tehnyt käännöksesi toimivat ne rinta rinnan muiden kielisten sivujen kanssa, joten käyttäjä voi lennosta vaihtaa kieleltä toiseen.

Ammattimaiset design-mallit

Edicy, jotta olisit ajan hermolla

Edicy tarjoaa laajan valikoiman ammattimaisia sivutyylejä jotka omaavat erinomaisen käytettävyyden. Tyylit on luonut yhdet alansa parhaista suunnittelijoista ja ne antavat sivuillesi ansaitsemansa arvon.

Sisältö tekee tyylin

Pidämme yksinkertaisista ja toimivista sivupohjista. Miksi? Siksi että luomasi sisältö on etusijalla ja sivupohjan on tarkoitus tehdä sivuistasi mahdollisimman houkuttelevan, helppokäyttöisen ja helposti selattavan.

Lisää on pian tulossa

Työstämme työkalua joka mahdollistaa omien sivupohjien helpon luomisen ilman kattavaa teknistä tietämystä. Sitä odotellessa, jos olet verkkosivujen suunnittelija, vilkaise kuinka vapaasti voit Edicy-sivuasi muokata.

Drag & drop interface

Sivujesi muokkaaminen on helppoa, erittäin helppoa

Edicyllä kaikkia tapahtuu suoraan sivuilta. Voit lisätä tekstiä, kuvia, videoita, taulukoita, karttoja ja lisäosia. Et voisi vaatia enempää.

Raahaa ja pudota

Edicyllä muokkaat helposti raahaamalla sivuille melkeinpä mitä tahansa: tekstipätkiä, lomakkeita, kuvia, kuvagallerioita. Helposti!

Muuta kuvan kokoa tai rajaa lennosta

Voit skaalata, rajata ja pyörittää kuvaa ja luoda kuvagallerioita käyttääksesi kuviasi mahdollisimman tehokkaasti ilman että sinun tarvitsee muokata niitä etukäteen. Tämä kaikki vain raahaamalla kuvasi sivuille ja muokkaamalla vain klikkaamalla työkalua valikosta.

Latest visits neatly visualized

Visuaaliset tilastot

Kaikki rakastavat tilastoja. Edicy-käyttäjänä pääset käsiksi tehokkaisiin, mutta yksinkertaisiin tilastotietoihin joissa tieto on esitetty täysin graafisesti ja jopa suoraan kartalla. Kun hankit Edicy Pron voit lisätä sivuillesi myös muiden toimittajien tilastotyökaluja, kuten Google PageRank ja Alexa traffic rank.

Hanki lisää ystäviä Googlen avulla

Suunnitteletko maailmanvalloitusta Googlen hakukoneen avulla? Edicy tarjoaa helpon tavan käyttää sivuillasi Googlen Analytics ja Webmaster-työkaluja. Voit muuttaa sivusi hakusanoja. Sivupohjat on luotu puhtaalla koodilla joka on täysin hakukoneystävällinen.

Julkaise sivustosi hetkessä. Omalla verkko-osoitteellasi

Julkaise helposti, omalla nettiosoitteellasi

Edicy Pro-käyttäjät voivat julkaista sivunsa millä tahansa domain-nimellä. Se voi olla kansainvälinen (kuten sivusi.com, .net) tai paikallinen (.fi, .se, .de jne...). Jos olet ilmainen käyttäjä saat käyttöösi edicypages.comin alaisen aliosoitteen.

Siirrä vanha osoitteesi tai osta uusi

Domaininhallinta on täysin automaattinen – sinun ei tarvitse käyttää ulkopuolista palveluntarjoajaa. Jos sinulla on jo osoite, siirtäminen on muutaman ylimääräisen mutkan takana, mutta on silti yksinkertainen operaatio. Jos törmäät ongelmiin, autamme mielellämme.

Jos hankit Edicy Pron vuodeksi tai pitemmäksi aikaa kerrallaan, saat verkko-osoitteen kaupan päälle.

Customize design

Suunnittele mieleisesi

Edicyssä on avoin suunnittelukirjasto ja sivupohjan luontikieli. Jos olet ammattilaiskäyttäjä voit tuoda oman suunnitelmasti (tai Wordpress teeman) suunnitelmasi pohjalle. Monet verkkoalan yritykset käyttävät Edicyä muunneltavana ja monipuolisena alustana asiakkaidensa sivuille – mikset liittyisi heidän joukkoonsa?


Edicy toimii hyvin muiden järjestelmien kanssa

Edicy on monipuolinen, muttei pysty tekemään aivan kaikkea. Olemme helpottaneet kolmansien osapuolien teknologioiden käyttämistä sivuillasi jotta sinä suunnitelijana tai ohjelmoijana voit käyttää hyväksi järjestelmiä jotka käyttävät avointa formaattia (kuten esimerkiksi JSON).

Design editor

Ole dynaaminen ja käytä tietokantoja ja tuoteluetteloita

Monet verkkosivut pärjäävät hyvin suurimmaksi osaksi pysyvällä tiedolla – tekstiä, kuvia, ehkä pari lomaketta sisällytettynä tyylikkääseen ulkoasuun. Mutta jos haluat tehdä dynaamisia sivuja, ehkä sisällyttää tietokantoja tai tuoteluetteloita, Edicy tekee järjestelmien lisäämisestä mahdollisimman helppoa. Ota yhteyttä tukeen saadaksesi lisätietoa aiheesta.