Mitä Edicystä sanotaan?

Tavoitteemme on palvella Edicyn käyttäjiä niin helpolla työkalulla, että se ei häiritse varsinaista sisältötyöskentelyä.

Michael, freestylerradio.edicypages.com

quoteSurffasin Googlessa, koetin löytää parhaan ilmaiseksi saatavan verkkosivuston muokkaajan, ja lopulta löysin Edicyn! Tulin siihen tulokseen että se on aivan helppokäyttöinen ja siinä on mielenkiintoisia toimintoja. Sen lisäksi löysin hienon sommittelun joka sopisi sivustooni täydellisesti. Ja se todella sopi. Ilmaiset sivustot ovat hyvä asia, Edicyn työntekijät ovat avuliaita ja jakavat tietoa mielellään, ja sitä päivitetään ajan tasalla! Todella elävä, toisiaan tukeva ja vakiintunut yhteisö!

Bharat, 2493.edicypages.com/en

bharatEdicy on äärimmäisen yksinkertainen ja helppo verkkosivuston aloittajalle. Myös myöhemmät muutokset voi tehdä helposti. Muodostimme jalkapallojoukkueen ja halusimme laittaa pystyyn ilmaisen verkkosivuston saadaksemme homman vuorovaikutteiseksi ja kiinnostavaksi. En ole tekninen henkilö joten hämmästyin kun näin että jopa minä saatoin luoda omin avuin verkkosivuston joka näyttää paremmlta ja toimii paljon paremmin kuin sivut blogspotissa. EDICY ROCKS ;-)

Mark, elrancho.edicypages.com

elranchoKokeilin yli kymmentä verkkosivuston online-työkalua, Edicy oli ainoa jossa monikielisyyttä tuetaan ilmaiseksi. Kehittäjänä minusta on hienoa olla sivupohjajärjestelmä jota voi räätälöidä kun taas käyttäjiäni varten on helppo verkkoeditori jolla he voivat muokata sivuja. Loistavaa. Pidin myös nopeasti reagoivasta tukitiimistä. Mukava tietää että Edicyn takana olevat henkilöt välittävät. Edicy auttoi hoitamaan homman kun tein töitä vain muutamasta internetkahvilasta käsin matkustellessani Ecuadorissa.

N. Weitz, architela.edicypages.com

quoteInternetkonsulttina joka erikoistuu löytämään oikean ratkaisun asiakkailleni olin koettanut löytää helppokäyttöistä WYSIWYG verkkoeditoria. Edicyssä on useita vahvoja puolia joiden toivon säilyvän:

  • täysin räätälöitävissä olevat sivupohjat
  • melko intuitiivinen käyttäjäliitäntä
  • kattava selaintuki
  • hyvä asiakaspalvelu
  • luotettavat palvelimet (käytettävyysaika)

Osana liiketoimintaani autan asiakkaita luomaan pieniä verkkosivustoja joita he itse voivat sen jälkeen päivittää ja ylläpitää. Edicyn ansiosta tämä on minulle mahdollista.

Soijingjie, Kiina, 47688.edicypages.com

quoteEdicyn vahvana puolena on sen erittäin hyvä suunnittelu. Aion päivittää maksulliseen versioon.

Diana Viia, Viro, www.9elu.ee

quoteEdicy antaa pienyritykselle tilaisuuden säästää, koska voit tehdä kaiken itse. Jopa rajoitetulla tietokonetietoudella varustettuna voit luoda hienon verkkosivuston ja ylläpitää sitä itse. Pidän tavasta millä Edicy on tehnyt sivuston luonnin niin helpoksi. Minulle ei tullut hetkeäkään jolloin en olisi ymmärtänyt mitä tehdä seuraavaksi.