Täytämme yksilölliset toiveesi

On olemassa tuhansia tapoja Edicyn käyttöön. Tässä muutama niistä.

Yrityksen kotisivut

Suunnittele ja rakenna yrityksesi nettisivut. Edicyssä on pohja, sekä hakukoneoptimointi valmiina. Pääset sivuihisi käsiksi ympäri vuorokauden. Voit jopa siirtää vanhan sivusi Edicyn alle.

Verkkokauppa

Onko sinulla myytävää? Tee ammattimainen sivu johon asiakkaasi voivat luottaa – myytävien tuotteisi lisääminen on helppoa.

Suunnitteletko naimisiinmenoa?

Rakkautta ilmassa, mutta järjestelyt pitäisi hoitaa netissä. Luo vieraillesi sivut joissa häiden valmistelu hoituu helposti ja julkaise myöhemmin hääkuvasi verkossa.

Taiteilijan portfolio

Edicy on kätevä työkalu töidesi esittelyyn, organisointiin ja myyntiin, luo gallerioita verkkoon töistäsi ja ole yhteydessä faneihisi.

Valokuvagalleria

Unohda kolmannen osapuolen palvelut, äläkä näe pahaa unta kuvanmuokkaus-sessioista. Toivota tervetulleeksi kehittynyt raahaa-ja-pudota valokuvanjulkaisu.

Tuotelistaus

Edicy on tehokas tuotteiden organisointikone. Tee tuotteesi selailu suodatettavaksi, joustavaksi ja monitoimiseksi.

Henkilökohtainen blogi

Onko sinulla sanottavaa? Julkaise henkilökohtainen blogi, kuvilla, tekstillä ja videoilla. Edicyllä tämä onnistuu minuuteissa, omassa verkko-osoitteessasi.

Lahja kaverille

Miksi et tekisi ystävällesi uniikin syntymäpäivälahjan? Tee hänelle verkkosivu omakätisesti ja anna hänelle mahdollisuus vaikka blogata omalla sivullaan.