Du kommer til å ha det gøy med å lage websider

Edicy er et superenkelt, fullt funksjonell, hundre prosent tilpassbar og kostnadssparende verktøy for å lage
websider helt på egenhånd I løpet av minutter. Ingen tekniske ferdigheter kreves.

Edit pictures, compile galleries

Bilder? Enkelt.

Vi tror Edicy har verdens mest elegante grensesnitt for bilder. Ta en haug med bilder (ikke bry deg om filstørrelse og type). Dra og slipp dem fra skrivebordet ditt, og rett inn på siden du redigerer. Du kan skalere, beskjære, rotere, lage gallerier - det er enkelt og raskt. Edicy ser etter alle de kjedelige detaljene slik at du kan fokusere på design.

Lag tilbakemeldingsskjemaer

Det tar bare et par minutter å lage skjemaer, spørreundersøkelser, e-postfelt og massevis av andre "Skriv dine ting her"-type bokser. Du kan få dataene via e-post eller gjennom nettet. Hvis du får det som Excel-filer (og hvem gjør ikke det ?) Da kan du eksportere den som en CSV-fil.

Translate it to other languages

Snakk språket til dine besøkende

Edicy kan betjene nettsidene på besøkendes foretrukne språk - uten at de engang spør. Du må oversette selv (men hei, sjekk ut Google Translate), men når du har opprettet og oversatt sidene er de alle i samme områdestruktur, så kan de besøkende gå fra en underside direkte til sin oversatte versjon.

Profesjonelle design

Edicy: det handler om å se hot ut

Edicy tilbyr et bredt utvalg av designmaler med et profesjonelt utseende og god brukervennlighet. Takket være at de er laget av noen av de beste designerne i bransjen, vil innholdet på sidene dine skinne.

Design gjennom innhold

Vi liker elegant og subtilt design. Hvorfor? Fordi innholdet er det viktigste  - og poenget med design er å gjøre innholdet så attraktiv, brukervennlig og enkel å navigere i som mulig.

Det kommer mer snart

Vi jobber med et verktøy som vil gjøre det mulig å tilpasse design uten massevis av tekniske forkunnskaper.  I mellomtiden, hvis du er en webdesigner, sjekk ut hvordan du kan lage avanserte tilpasninger i Edicy.

Drag & drop interface

Redigering er enkelt. Virkelig enkelt.

Med Edicy skjer alt live på siden. Du kan legge til tekst, bilder, videoer, tabeller, kart og widgets. Du kan ikke be om mye mer!

Bare dra og slipp

Edicy lar deg dra og slippe nesten alt: biter av tekst, skjemaer, bilder, gallerier ... you name it!

Endre størrelse, beskjære bilder på farten

Du kan skalere, beskjære og rotere bilder og lage gallerier. Få det beste ut av bildene dine uten å måtte tilbringe timer på å forberede dem for opplasting. Igjen er det så enkelt som å dra og slippe.

Latest visits neatly visualized

Visualisering

Alle elsker statistikk. Alle Edicy-brukere har tilgang til en enkel oversikt som viser besøket grafisk og geografisk. Bestill Pro-versjonen, så får andre også innsikt, - deriblant ved bruk av verktøyene Google PageRank og Alexa.

Bli venner med Google

Planlegger du verdensherredømme via Google? Edicy tilbyr enkel integrasjon med Analytics og verktøy for nettredaktører. Du kan tilpasse koder og søkeord, og alt er utformet i fine rene koder som fungerer flott i SEO.

Publiser raskt. Til ditt eget domene

Publiser på minutter - på ditt eget domene

Edicy Pro-brukere kan publisere nettstedene sine på ethvert domenenavn. Det kan være internasjonalt (f.eks yourname.com,. net) eller lokale (. de,. fr,. jp etc). Hvis du er en gratis bruker, må du bruke edicypages.com underdomene.

Importere eller kjøpe domener

Domeneadministrasjon er helt automatisk - du trenger ikke å bruke et eksternt registrer eller webhotell. Hvis du har et eksisterende domene, tar det et par ekstra klikk å importere det, men det er fortsatt ganske enkelt. Hvis du får problemer, hjelper vi deg gjerne.

Hvis du tegner abonnement for ett år eller mer, vil du også få gratis domenenavn.

Customize design

Design din verden

Edicy har en åpen konstruksjon API og templerert språk - og hvis du er en Pro bruker kan du importere og tilpasse design (eller Wordpress tema) inn i den. Mange byråer bruker allerede Edicy som en fleksibel, kraftig plattform for sine klienters nettsteder - hvorfor ikke bli en av dem?

Integreres med andre systemer

Edicy er ganske utrolig, men kan ikke gjøre alt. Vi har gjort det enkelt å integrere tredjeparts program, men hvis du er en designer eller utvikler kan du bygge et eksternt system som gir data i åpne formater (som for eksempel JSON).

Design editor

Dynamisk: databaser og kataloger

De fleste nettsteder klarer seg med et statisk innhold - tekst, bilder, kanskje et par skjemaer, pakket inn i et kult design. Men hvis du vil opprette en dynamisk side, kanskje innplementere databaser og produktkataloger, da kan Edicy integrerere dette på en enkel måte.