Vi møter dine unike krav

Det er tusenvis av forskjellige grunner til å bruke Edicy. Finn din. Her er kun et utdrag av muligheter.

Hjemmeside for firmaer

Den mest vanlige måten å bruke Edicy på, er å lage et nettsted til firmaer. Alt du trenger finner du hos oss, fra design til domener. Eller du kan importere et eksisterende i stedet.

Nettbutikk

Ønsker du å selge dine produkter online. Da kan du kombinere et vakkert nettsted fra Edicy med en handlekurv fra andre leverandører.

Bryllupsside

Opprett en hub, så kan du dele detaljene fra de mest spesielle hendelsene i livet ditt med gjestene.

Utstilling

Opprett en online utstilling med dine beste kunstverk, komplett med muligheten til å bestille dem på nettet. Hold kontakten med fansen.

Fotogalleri

Vis bildene dine på en fordelaktig måte som øker verdien og gir individualitet til galleriet. Bare dra-slipp og publiser.

Produktkatalog

Kataloger kan lages på en avansert, dynamisk måte i Edicy - de blir filtrerbare, og samme innhold kan gjenbrukes på både liste og detaljvisning. Kontakt oss for å komme i gang, dette er avansert.

Personlig blogg

Publiser din første blogg i løpet av minutter - på ditt eget domene. Det er bare deg og dine bilder, tekster, videoer. Tech og SEO er automatisert.

En gave til en venn

Hvorfor ikke gi din venn en spesiell bursdagsgave denne gangen. Gi henne et nettsted som du har lagd på egen hånd til hennes blogg?