Du kommer att ha kul när du gör dina sidor

Edicy är ett superenkelt, funktionellt och prisvärt verktyg som kan specialanpassas för att skapa en egen webbsida på två minuter. Inga tekniska förkunskaper behövs.

Redigera bilder, sätt upp gallerier

Redigera bilder, sätt upp gallerier

Med Edicy kan du redigera (skala om, rotera, beskära) bilder direkt i texten. Ladda helt enkelt upp dem i valfri storlek och form från ditt skrivbord. Du kan redigera dem i Edicy tills de passar dina önskemål. Med vårt enkla dra-och-släpp-verktyg är det ett nöje att arrangera foton. Markera helt enkelt fotot och dra det sedan till ett galleri var som helst på din sida.


Bygg feedback-formulär

Få feedback och annan respons från besökarna till din sida. Våra formulär har alla möjligheter du någonsin kan tänkas behöva för att skapa enkäter. Du kan ta emot informationen via mail, exportera den till CSV eller gå igenom den online. Att bygga formulär är lika enkelt som allt annat med Edicy.

Översätt till andra språk

Översätt till andra språk

Edicy är uppbyggt från grunden och uppåt så att vilken sida som helst enkelt kan visas för besökare på många språk. Besökarspråket läses av automatiskt baserat på besökarens geografiska läge och webbläsarens inställningar. Översättningarna finns dessutom i samma sidstruktur, vilket gör att besökarna kan växla från vilken undersida som helst direkt till dess översatta version.

Professionell design

Professionell design

Edicy erbjuder ett brett urval av mycket användarvänliga designmallar med ett professionellt utseende. Mallarna har skapats av några av branschens bästa designers, och kommer att få ditt innehåll att lysa.

Design genom innehåll

De flesta av våra designmallar är strömlinjeformade och subtila. På så sätt garanteras att innehållet regerar medan designen bara tillför ett utmärkt sammanhang. Använd stora foton, formatera din text, håll ordning. Detta kallas design genom innehåll och ger en optimal resultatdesign.

Mer på väg

Vi håller på att utveckla ett verktyg som gör det möjligt att skräddarsy sidans design även om du är en icke-tekniknörd och trivs med det. Fram tills dess kan utvecklare och webbdesigners läsa om djupgående specialanpassning.

Gränssnitt med dra-och-släpp

Redigera allt lekande lätt

Med Edicy händer allt på plats. Du kan lägga till text, bilder, videor, tabeller, kartor och widgets. Vad mer kan man begära?

Gränssnitt med dra-och-släpp

För att redigeringen ska bli så smidig som möjlig kan du sköta den med dra-och-släpp. Detta intuitiva verktyg hjälper dig att bygga formulär, lägga till foton i gallerier eller helt enkelt redigera text.

Ändra storlek och beskär bilder i farten

Med Edicy kan du redigera (skala om, rotera, beskära) bilder direkt i texten. Ladda helt enkelt upp dem i den storlek och form de har från ditt skrivbord, och redigera dem sedan efter dina önskemål.

De senaste besöken prydligt presenterade

De senaste besöken prydligt presenterade

Alla användare har en enkel “instrumentpanel” med statistik som visar de senaste besöken till sidan både som tabell och på en karta. Proffsanvändare kan se ytterligare upplysningar om hur deras sida rankas globalt (Goole Pagerank och Alexa traffic rank).

Analys & SEO inbyggt

Edicy ger din sida alla verktyg som krävs för att stiga till sökmotorernas topp. Vi erbjuder råd och enkel integration med Google Analytics, Google Webmaster Tools, och metataggar i våra användarvänligt byggda mallar.

Edit pictures, compile galleries

Publicera inom några minuter. På din egen domän.

Edicy Pro-användare kan publicera sina sidor med valfritt domännamn. Det kan vara internationellt (t.ex. dittnamn.com, .net) eller lokalt (.se, .de, jp o.s.v.). Gratisanvändare är begränsade till att använda underdomäner till edicypages.com.

Importera eller köp domäner

Domänhantering är smidigt inbakat i Edicy, särskilt om du köper ett nytt domännamn i Edicy. Det är helt automatiskt. Om du har en existerande domän behövs det ett par steg till för att importera den, men det är fortfarande relativt enkelt. Vi kan alltid hjälpa till.

Customize design

Få vilken design som helst i världen

Edicy använder ett öppet design-API och mallspråk, vilket gör att Pro-användare kan applicera den design eller det Wordpress-tema de vill. Många designbyråer bygger redan sina kundsidor på Edicy. Gör så du med!

Integrera med andra system

Vissa webbsidor har särskilda funktionsbehov som inte stöds av Edicy. En webbdesigner eller frontend-utvecklare kan enkelt integrera Edicy med vilket externt system som helst som erbjuder data i öppna format (json etc.).

Design editor

Skapa databaser med katalogverktyg

Webbsidor består oftast av statiska sidor med mycket text, bilder, formulär och gallerier. Med Edicy Pro kan utvecklare också bygga avancerade sidor med dynamiskt innehåll – produktkataloger eller andra detaljerade, sorterbara datasamlingar. Kontakta supporten för mer information.