Θα λατρέψετε τη δημιουργία 

ιστοσελίδων με το Edicy

Το Edicy είναι ένα πολύ απλό , πλήρως λειτουργικό , τελείως προσαρμόσιμο και προσιτό εργαλείο για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας σε μερικά λεπτά. Δεν χρειάζονται τεχνολογικές ικανότητες ! 

Edit pictures, compile galleries

Εικόνες ; Εύκολο.

Θεωρούμε πως το Edicy έχει την πιο κομψή διασύνδεση εικόνων στον κόσμο . Πάρτε μια ομάδα φωτογραφιών ( ασχέτως μεγέθους και τύπου αρχείων ) . Κάντε drag and drop από την επιφάνεια εργασίας σας, μετά διαχειριστείτε τις στην σελίδα που επεξεργάζεστε. Κάντε scale , crop , rotate δημιουργήστε galleries – είναι απλό και γρήγορα , και το Edicy φροντίσει για όλες τις κουραστικές λεπτομέρειες , έτσι ώστε να επικεντρωθείτε στο σχεδιασμό .

Δημιουργήστε φόρμες ανάδρασης

Παίρνει μόλις μερικά λεπτά για να δημιουργήσετε φόρμες , έρευνες , πεδία για e-mail και πληθώρα κουτιών που μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε . Μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα μέσω e-mail ή να δείτε on-line . Εάν δεν τα πάτε καλά με το Excel μπορείτε να τα εξάγετε σαν CSV αρχείο .

Translate it to other languages

Μιλήστε στην γλώσσα του επισκέπτη

To Edicy μπορεί να υποστηρίξει τις ιστοσελίδες στην επιθυμητή γλώσσα του επισκέπτη χωρίς καν να το ζητήσει. Χρειάζεται να κάνετε την μετάφραση μόνοι σας ( αλλά ελέγξτε και το Google Translate ) και μιας και δημιουργήσατε τις μεταφρασμένες σας σελίδες όλες κάθονται στην ίδια δομή , έτσι οι επισκέπτες μπορούν να πηγαίνουν από οποιαδήποτε σελίδα στην μεταφρασμένη της εκδοχή .

Professional designs

Edicy: Πρέπει να δείχνει ποθητό 

To Edicy προσφέρει μια μεγάλη επιλογή σχεδίων ιστοσελίδων με επαγγελματική όψη και τέλεια χρησιμότητα. Φτιαγμένο από μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές της βιομηχανίας , αυτά τα θέματα θα κάνουν το περιεχόμενό σας να λάμπει .

Σχεδιάστε μέσω των περιεχομένων

Μας αρέσει το λείο και λεπτό σχέδιο . Γιατί ; Διότι το περιεχόμενο σας είναι το κύριο θέμα και ο σκοπός του σχεδιασμού είναι να κάνει αυτό το περιεχόμενο ελκυστικό , εύχρηστο και όσο πιο εύκολο στην πλοήγηση γίνεται.

Έρχονται κι άλλα

Εργαζόμαστε σε ένα εργαλείο το οποίο θα κάνει δυνατό την προσαρμογή των σχεδίων με ένα τόνο τεχνογνωσίας . Στο μεσοδιάστημα , εάν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων, ελέγξτε πως μπορείτε να προσαρμόσετε το Edicy σε βάθος.

Drag & drop interface

Ο σχεδιασμός είναι εύκολος , πραγματικά εύκολος

Με το Edicy όλα συμβαίνουν ζωντανά στην σελίδα , μπορείτε να προσθέσετε κείμενο , εικόνες , βίντεο , πίνακες , χάρτες και widgets. . Δεν μπορείτε να ζητάτε κι άλλα !

Μονάχα κάντε drag and drop

Το Edicy σας επιτρέπει να κάνετε drag and drop ψηφιακά στα πάντα , κείμενα , φόρμες , φωτογραφίες , galleries .. εσείς ονομάστε τα !

Επαναδιαστασιοποιήστε , κόψτε εικόνες εν κινήσει .

Μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις , κόψετε , περιστρέψετε εικόνες και να δημιουργήσετε galleries για να κάνετε τη βέλτιστη χρήση των εικόνων σας χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε ώρες ετοιμάζοντας τες για να τις ανεβάσετε . Και πάλι είναι όσο απλό είναι και το drag and drop .

Latest visits neatly visualized

Οπτικοποίηση

Σε όλους αρέσουν τα στατιστικά . Όλοι οι χρήστες του Edicy έχουν πρόσβαση σε ένα απλό πίνακα ο οποίος συνοψίζει τις επισκέψεις σε ένα διάγραμμα και γεωγραφικά . Εγγραφείτε για το Pro Package και παίρνεται επιπλέον δυνατότητες όπως το Google PageRank και το Alexa traffic rank data.

Κάντε φίλους με το Google

Σχεδιάζετε παγκόσμια κυριαρχία ; Το Edicy σας προσφέρει εύκολη ενσωμάτωση με το Analytics και τα Webmaster Tools. Μπορείτε να προσαρμόσετε ετικέτες και λέξεις-κλειδιά, και όλα τα θέματα που μας έχουν σχεδιαστεί σε ένα όμορφο, καθαρό κώδικα που είναι για ιδανικός για SEO

Edit pictures, compile galleries

Δημοσιεύστε σε λίγα λεπτά – στο δικό σας domain .

Οι χρήστες του Edicy Pro μπορούν να δημοσιεύσουν τις ιστοσελίδες τους σε οποιοδήποτε όνομα domain . Μπορεί να είναι διεθνές ( π.χ. com, .net ) ή τοπικό ( de, .fr, .gr κτλ ) . Αν είστε χρήστης του δωρεάν Edicy τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το edicypages.com subdomain.

Εισάγετε ή αγοράστε domains

Η διαχείριση των domains είναι τελείως αυτόματη , δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εξωτερικό registrar ή webhost . Αν έχετε ένα υπάρχον domain , η εισαγωγή του θα χρειαστεί μερικά βήματα παραπάνω αλλά είναι πολύ απλή . Αν κολλήστε κάπου θα είμαστε κάτι περισσότερο από χαρούμενοι να σας βοηθήσουμε .

Αν γραφτείτε εκ των προτέρων για ένα χρόνο ή παραπάνω , τότε θα έχετε ένα όνομα domain δωρεάν .

Customize design

Σχεδιάστε τον κόσμο σας

Το Edicy έχεις ένα ανοιχτό API σχεδιασμού και γλώσσα πρωτοτύπησης – και αν είστε χρήστης του Pro μπορείτε να εισάγετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο ( ή Θέμα Worldpress ) σε αυτό . Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη το Edicy σαν μια ευέλικτη και ισχυρή πλατφόρμα για τις ιστοσελίδες των πελατών τους – εσείς γιατί όχι ;

Ενσωμάτωση με άλλα συστήματα

Το Edicy είναι εκπληκτικό αλλά δεν μπορεί να κάνει τα πάντα . Γι αυτό το κάναμε εύκολα ενσωματώσημο σε τεχνολογία τρίτων – έτσι εάν είστε σχεδιαστής ή προγραμματιστής μπορείτε να ενσωματώσετε οποιοδήποτε εξωτερικό σύστημα το οποίο παρέχει δεδομένα σε ανοικτή μορφή (όπως το JSON).

Design editor

Πάμε δυναμικά : Βάσεις δεδομένων και κατάλογοι

Οι περισσότερες ιστοσελίδες μπορούν να υφίστανται με κυρίως στατικό περιεχόμενο - κείμενο , εικόνες , ίσως μερικές φόρμες , όλα «τυλιγμένα» από έναν όμορφο σχεδιασμό . Αλλά εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια δυναμική ιστοσελίδα , ίσως να ενσωματώσετε βάσεις δεδομένων και καταλόγους προϊόντων το Edicy κάνει την ενσωμάτωση όσο πιο απλή γίνεται Επικοινωνήστε με την υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες .