Συναντούμε τις ιδιαίτερές σας ανάγκες 

Υπάρχουν χιλιάδες χρήσεις του Edicy. Βρείτε τις δικές σας σήμερα – παρακάτω είναι μόνο μερικές .

Προφίλ Εταιρίας 

Σχεδιάστε , δημιουργήστε και φιλοξενήστε την ιστοσελίδα της εταιρίας σου . Το Edicy χειρίζεται το backend και το SEO και εσείς έχετε τον πλήρη έλεγχο. (Μπορείς ακόμα και να εισάγεις την υπάρχουσα ιστοσελίδα σου.) 

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Έχετε πράγματα για πούλημα . Δημιουργήστε μια επαγγελματική ιστοσελίδα που οι πελάτες σας θα εμπιστεύονται  - η ενσωμάτωση του καλαθιού αγορών σας είναι απλούστατη.

Ιστοσελίδα Γάμου

Ο έρωτας στις καρδιές αλλά η οργάνωση γίνεται online . Η δημιουργία ενός διαδικτιακού κόμβου για το σχεδιασμό της μεγάλης αυτής ημέρας είναι εύκολη με το Edicy.

Καλλιτεχνικό Χαρτοφυλάκιο 

Χρησιμοποιήστε το Edicy για να ανεβάσετε ,να οργανώσετε και να πουλήσετε την δουλειά σας , δημιουργήστε galleries και κρατήστε επαφή με τους θαυμαστές σας.

Photo Gallery

Πείτε αντίο σε υπηρεσίες τρίτων και λάθος ευθυγραμμίσεις ή διαστάσεις. Καλωσορίστε  μία κομψή , drag-and-drop δημοσίευση φωτογραφιών . 

Κατάλογος προϊόντων

Το Edicy είναι μία καλογρασσαρισμένη μηχανή διαχείρισης προιντων. Κάντε το περιεχόμενό σας ευέλικτο , πολυχριστικό με δυνατότητα φίλτρων.

Προσωπικό blog

Έχετε κάποιο μήνυμα για τον κόσμο ; Δημοσιεύστε ένα προσωπικό blog – με εικόνες , κείμενο και βίντεο , σε μερικά λεπτά στο domain σας.

Ένα Δώρο σε φίλο

Γιατί να μην κάνετε ένα σπέσιαλ δώρο γενεθλίων στη φίλη σας αυτή τη φορά και να την παρουσιάσετε μια ιστοσελίδα που δημιουργήσατε μόνοι σας για αυτή , ώστε να κάνει blog .