Helppouden taustavoimat

Edicy on verkkopalvelu, jota kehittää ja tukee Fraktal, virolainen web- ja suunnittelutoimisto. Edicy on ollut
olemassa vasta pari vuotta, mutta se on jo kasvanut isommaksi kuin mikään muu mitä olemme tehneet.

runnel

Tõnu Runnel Toimitusjohtaja, suunnittelija

Tõnulla on kandidaatin tutkinto oikeustieteestä, mutta lakitöiden sijaan hän on toiminut yli 14 vuotta visuaalisena suunnittelijana. Suurin osa siitä mitä näet Edicyssä on Tõnun kädenjälkeä. Suunnittelun lisäksi hän toimii tiiminvetäjänä ja johtaa Edicyn laajentumista.

@runnel

haamer

Priit Haamer Pääkehittäjä

Priit vastaa Edicyn ytimen suunnittelusta ja kehittämisestä. Kehittäjänä Priit on joskus enemmän kiinnostunut designista ja käytettävyydestä kuin omasta varsinaisesta toimenkuvastaan.

@priithaamer.

Teet Parts Marketing Associate

Teet's role is being the right hand (and left half of brain) for both Tõnu and Rait. He's all over the board now — supporting users, engaging in sales, monitoring media.

Tanel Jakobsoo Rails Kehittäjä

Kehittäjänä Tanel keskittyy analytiikoiden maailmaan. Hänellä on taustaa asiakastuesta ja ohjelmistotestauksesta, joten hän kuuluu ns. empaattisten kehittäjien harvalukuiseen kastiin.

Oliver Pulges Developer

Oliver is the guy who makes Edicy work in your browser. He's passionate about making Edicy ever easier to use by bringing the latest browser technology advancements on board.

Read moreMairit Vikat Developer

Mairit is a developer who — instead of developing the core internals of Edicy — helps out our customer support and customers with hands-on technical assistance.

Edicyn neuvonantajia

runnel

Toivo Annus Skypen perustaja

Toivo vastaa Edicyn strategisesta johtamisesta ja tarjoaa yritykselle osaamistaan sekä liike- että päivittäisen toiminnan puitteissa. Tällä hetkellä hän on osakkaana Ambient Sound Investments -yrityksessä, jota ennen hän toimi Skypen pääinsinöörinä sen perustamisesta vuoden 2005 loppupuolelle.

haamer

Märt Kelder alkuperäinen Skype-tiimiläinen

Märt konsultoi Edicylle tuote- ja insinöörijohtamisesta ja tarjoaa osaamistaan sisäisten toimintatapojemme osalta. Mart on ollut mukana Skypessä sen syntyhetkestä lähtien, ja hänen kokemuksensa on ollut korvaamatonta Edicylle.

Tarmo Talu kehittäjä, Rockstar

Tarmo on kokenut maksujärjestelmäasiantuntija. Hän rakensi Viron valtionhallinnolle keskeiset talousjärjestelmäratkaisut, ja toimii nykyään itsenäisenä konsulttina. Tarmo on Edicyn maksujärjestelmän arkkitehti ja kehittäjä.