Teemme mielellämme yhteistyötä kanssasi

Etsimme yhteistyökumppaneita, joille helppous, hyvä design
ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä asioita.

Palveluntarjoajat jotka etsivät työkalua loppukäyttäjille

Keskustelemme mielellämme yhteistyöstä sellaisten johtavien teleoperaattoreiden tai internet-palveluntarjoajien kanssa, jotka haluavat tarjota Edicyä asiakkailleen osana web-suunnittelukokonaisuutta tai valmista räätälöitävää sivustoa.

Ammattisuunnittelijat jotka myyvät design-malleja

Jos olet johtava web-suunnittelija, pidät Edicystä ja haluaisit luoda uusia design-malleja käyttäjillemme, ota yhteyttä. Tarjoamme sinulle ohjeet sivumallien luomiseen ja autamme uusien mallien tekemisessä.

Web-kehittäjät jotka rakentavat sivustoja loppukäyttäjille

Oletko web-kehittämisen asiantuntija, joka tuntee HTML:n ja CSS:n? Haluaisitko rakentaa Edicylle sivustoja? Lähetä meille portfoliosi ja tietoja kielitaidostasi sekä toimipaikastasi. Lisäämme sinut kumppanilistaamme, jonka avulla loppukäyttäjämme eri maissa voivat ottaa yhteyttä tarvitessaan apua sivustokehittämisessä.

Online-palveluntarjoajat jotka etsivät lisää asiakkaita

Pyöritätkö Web 2.0 -palvelua, jossa käyttäjät voivat luoda omia appleteja, widgetejä tai sisältöä? Autamme mielelläme sinua jotta käyttäjien olisi entistä helpompaa sisällyttää eri komponentteja Edicyyn. Ota yhteyttä!

Yritykset joilla on ideoita räätöidyiksi design-ratkaisuiksi tai ominaisuuksiksi

Etsiikö yrityksesi räätälöityä design-ratkaisua sivustolleen? Tuntuuko sinusta, että Edicystä puuttuu jokin ominaisuus, mikä olisi olennainen juuri sinun yrityksellesi? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten saamme Edicyn toimimaan tarpeidesi mukaan. Katso esimerkkejä luomistamme yrityssivustoista Esittelyssä-osiossa.

Kääntäjät jotka lokalisoivat Edicyä äidinkielelleen

Etsimme jatkuvasti henkilöitä, jotka voivat auttaa meitä laajentumaan ja palvelemaan sinua omalla äidinkielelläsi. Olemme kehittäneet työkalun, jonka avulla Edicy on helppo kääntää kielelle kuin kielelle. Jos haluat tarjota apuasi, ota yhteyttä ja kerro minkä kielen haluaisit lisätä Edicyyn. Ota toki myös yhteyttä jos havaitset vikoja tai puutteita jossain kielessä, joka on jo käytössä.

Sijoittajat jotka haluavat sijoittaa Edicyyn

Edicy on avoin mahdollisille sijoituksille johtavilta riskisijoitusrahastoilta tai tunnetuilta yksityissijoittajilta, joilla on menestyksekäs tausta. Jos haluat sitoutua Edicyyn pitkäjänteisesti, kuulemme mielellämme sinusta lisää.