Voog, het splinternieuwe Edicy

Sinds Edicy is gelanceerd in 2008 hebben bijna 500.000 mensen uit 150 landen er een website mee gebouwd. 

Niet alleen is Edicy onder de ontwerpsoftware voor websites een van de eenvoudigste programma’s in het gebruik, het is ook een serieus professioneel gereedschap. Tientallen ontwerpers en ontwikkelaars gebruiken het tegenwoordig om de websites voor hun klanten te maken. Zij waarderen Edicy omdat het een krachtige functies heeft, omdat het structureel wordt beheerd en bijgewerkt door ons team en omdat het voor hun klanten buitengewoon eenvoudig is in het gebruik. 

Vorig jaar hebben we nog eens opnieuw gekeken naar wat we zijn, waar we naar toe willen en hoe we u het beste kunnen bedienen. We hebben veel geleerd over onze gebruikers, over internettechnologie en zakendoen. Om de opbrengst van dit leerproces te maximaliseren hebben we besloten ons bedrijf van de grond af op nieuw door te denken. Maak kennis met Voog, de opvolger van Edicy. 

We hebben onze ontwerpsoftware voor websites volledig herschreven, opnieuw ontworpen en in de markt gezet. We hebben het ook een nieuwe naam gegeven— Voog. Dit is ‘stroom’ in het Estisch. En het klinkt als ‘vogue’ in het Engels. Het is een modern publiceergereedschap voor creatievelingen. 

Voog heeft meer mogelijkheden dan Edicy. U kunt er uiterst subtiel vervaardigde websites mee realiseren. Het biedt meer controle over tekstindeling, content blokken, er zijn meer mogelijkheden om de presentatie van uw website aan te passen. Bovendien is er nu een hoop vuurkracht voor de ontwikkelaars (volledige API en dat soort dingen). 

De prijs is dezelfde, de gebruikerservaring is vergelijkbaar met zoals het was bij Edicy. Er zijn slechts wat aanpassingen nodig, niet een heel nieuw leerproces. De opmaak en logica zijn bekend. We zijn vandaag begonnen de nieuwe interface uit te rollen, uw site zal de komende weken worden aangepast. Voog is het simpelste gereedschap ter wereld om een mooie, meertalige, interactieve bedrijfswebsite te bouwen die is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Alle nieuwe krachtige high tech blijft netjes achter de gordijnen om u, de gebruiker, niet af te leiden. 

Wendt u gerust tot ons wanneer u wilt reageren of iets vragen. Wij zijn hier, in afwachting van uw mail aan
hello@voog.com

Dag! 

Tõnu Runnel
CEO, Voog
www.voog.com