Bakom det superenkla

Edicy är en webbtjänst som utvecklats och stöds av Fraktal, en webb- och designbyrå.

Inom bara ett par år efter sin lansering har Edicy vuxit om allt annat vi gör.

runnel

Tõnu Runnel VD, designer

Tõnu har en examen i juridik men har trivts som designer istället i över 14 år. Det mesta du ser på Edicy har designats av honom. Dessutom är Tõnu den som leder teamet och Edicys expansion.

@runnel

haamer

Priit Haamer Chefsutvecklare

Priit är ansvarig för planeringen och utvecklingen av Edicys kärna. En utvecklare som ibland bryr sig om design och användarvänlighet mer än sitt eget område.

@priithaamer

Teet Parts Marketing Associate

Teet's role is being the right hand (and left half of brain) for both Tõnu and Rait. He's all over the board now — supporting users, engaging in sales, monitoring media.

Tanel Jakobsoo Utvecklare

Tanel är en utvecklare med fokus på den analytiska världen. Med en bakgrund inom kundsupport och programvarutestning är Tanel en ovanligt empatisk typ av utvecklare.

Oliver Pulges Developer

Oliver is the guy who makes Edicy work in your browser. He's passionate about making Edicy ever easier to use by bringing the latest browser technology advancements on board.

Read more

Mairit Vikat Developer

Mairit is a developer who — instead of developing the core internals of Edicy — helps out our customer support and customers with hands-on technical assistance.

Edicys rådgivande panel

runnel

Toivo Annus Medgrundare av Skype

Toivo är ansvarig för den strategiska riktningen och tillhandahåller affärsmässiga och driftsmässiga råd för Edicy. Han är för närvarande partner i Ambient Sound Investments och var innan dess chefsingenjör på Skype från att företagets grundades fram till slutet av 2005.

haamer

Märt Kelder från Skypes originalteam

Märt konsulterar Edicy när det gäller produkthantering och ingenjörsfrågor och ger oss råd om våra interna procedurer. Märt har varit inblandad i Skype sedan företagets födelse och hans erfarenhet därifrån har varit ovärderlig för Edicy.

Tarmo Talu Rockstar-utvecklare

Tarmo är en erfaren specialist på betalningssystem. Efter att ha byggt upp den estniska regeringens centrala finanssystem har han stannat kvar i branschen som en oberoende konsult. Han är arkitekten och utvecklaren bakom Edicys betalningssystem.