Vi är öppna för att göra affärer med dig

Edicy samarbetar gärna med sådana som brinner för enkelhet, design och nöjda kunder.

Webbhotell på jakt efter ett sidbyggarverktyg för slutanvändare

Vi är öppna för att diskutera potentiella partnerskap med företag i framkanten inom telekommunikation eller leverantörer av webbtjänster som vill erbjuda sina kunder Edicy som en del av ett webbdesignpaket eller en white label-lösning.

Professionella designers som säljer designteman

Om du är en skicklig webbdesigner, gillar Edicy och skulle vilja skapa nya designteman för alla våra användare, kontakta oss så att vi kan ge dig riktlinjer för designmallar och arbeta med dig för att ta fram nya stilar.

Webbutvecklare som bygger webbsidor för slutanvändare

Är du en kunnig webbutvecklare som är väl hemmastadd med HTML och CSS, och skulle vilja bygga fler sidor på Edicy? Berätta om din portfolio, vilka språk du talar och var i världen du jobbar – vi kommer att lista dig på en särskild partnersida för våra slutanvändare, som kan kontakta dig när de behöver lite extra hjälp med att skapa en sida i sin region.

Leverantörer av online-tjänster ute efter en större publik

Driver du en webb 2.0-tjänst där användare kan skapa sina egna applets, widgets eller andra former av innehåll? Vi kan arbeta tillsammans för att göra det lättare för användare att bädda in dessa komponenter i Edicy. Ta kontakt med oss!

Företag med idéer för skräddarsydd design eller funktioner

Är ditt företag ute efter skräddarsydd design till er sida, eller tycker du att Edicy saknar en viktig funktion för ditt företag? Ta gärna kontakt med oss för att se hur vi kan arbeta tillsammans för att få Edicy att fungera för dig. I vår exempelavdelning kan du se några av de företagssidor vi skapat tidigare.

Översättare som vill lokalisera Edicy till sitt eget språk

Edicy söker alltid efter människor som vill hjälpa oss att expandera vår räckvidd och serva dig på ditt eget språk. Vi har skapat ett enkelt verktyg för översättare så att de lätt kan omvandla Edicy till vilket språk som helst. Om du är intresserad av att hjälpa till, ta gärna kontakt med oss och berätta vilket språk du vill lägga till, eller om du ser misstag som vi kan rätta till i något av våra befintliga språk.

Investerare som vill investera I Edicy

Edicy är öppet för potentiell investering från ledande riskkapitalbolag eller välkända privata investerare med lysande bakgrund. Om du är villig att satsa på Edicy på lång sikt vill vi gärna komma i kontakt med dig.