Bak super enkelheten

Edicy er en web-tjeneste utviklet og støttet av Fraktal, et web og design byrå.

Etter kun et par år etter lansering av Edicy, har det vokst ut over alt annet vi gjør.

runnel

Tõnu Runnel daglig leder og designer

Tõnu har en BA i jus, men har jobbet som designer i over 14 år. Han har designet det meste av det du ser på Edicy. Foruten å være en design-djevel, er Tõnu leder i Edicy-teamet og planlegger utvidelse av virksomheten.

@runnel

haamer

Priit Haamer Ansvarlig Utvikler

Priit er ansvarlig for planlegging og utvikling av kjernen i Edicy. Han er den sjeldne typen utvikler som er like opptatt av design og brukervennlighet, noen ganger mer enn han burde.

@priithaamer

Teet Parts Marketing Associate

Teet's role is being the right hand (and left half of brain) for both Tõnu and Rait. He's all over the board now — supporting users, engaging in sales, monitoring media.

Tanel Jakobsoo Rails Utvikler

Tanel er en utvikler som fokuserer på analysering. Med en variert bakgrunn som spenner fra kundesupport til testing av programvare, er Tanel en sjelden rase; en empatisk utvikler.

Oliver Pulges Developer

Oliver is the guy who makes Edicy work in your browser. He's passionate about making Edicy ever easier to use by bringing the latest browser technology advancements on board.

Read more

Mairit Vikat Developer

Mairit is a developer who — instead of developing the core internals of Edicy — helps out our customer support and customers with hands-on technical assistance.

Edicys rådgivere

runnel

Toivo Annus medgrunnlegger av Skype

Toivo er ansvarlig for den strategiske retningen og gir foretnings- og operative råd til Edicy. Han er i dag partner i Ambient Sound Investeringer. Før det var han leder for prosessteknologi i Skype fra oppstarten til slutten av 2005.

haamer

Märt Kelder opprinnelig i Skype-teamet

Märt er konsulent for Edicy på produkt- og utviklingsbehandling og tilbyr oss veiledning med våre interne prosedyrer. Märt har vært involvert i Skype siden starten, og hans erfaring har vært uvurderlig for Edicy.

Tarmo Talu rockestjerneutvikler

Tarmo er en erfaren spesialist i betalingssystemer. Etter å ha lagd de sentrale økonomiske systemene i til den estiske regjeringen, har han jobbet som selvstendig konsulent. Han er arkitekten og utvikler av Edicys betalingssystem.