Vi er åpne for å gjøre forretninger med deg

Vi elsker å samarbeide med folk som er dedikert til enkelhet, design og kundetilfredshet.

Webhotell selskaper

Vi er glade for å diskutere potensielle partnerskap med topp telekom-firmaer eller nettleverandører som ønsker å tilby Edicy som en del av en webdesignpakke eller white label-løsning.

Designere

Hvis du er webdesigner (og vi mener en god en, med en oversikt over arbeid som er gjort for seriøse kunder), så kontakt oss. Vi er spesielt interessert i designere som er interessert i Edicy tema utvikling.

Webutviklere eller webdesignere

Er du en webutviklerekspert som behersker HTML, CSS og alt det andre? Ønsker å lage flere nettsteder for Edicy? Vi vil gjerne vite din portefølje, språk du snakker og det geografiske området du jobber i - hvis vi synes du er kul, plasserer vi deg på en spesiell partnerside for at våre sluttbrukere kan kontakte deg når de trenger litt ekstra hjelp med etableringen av nettsted sitt.

Online tjenesteleverandører utkikk etter et større publikum

Hvis du bruker en web 2.0 tjeneste der brukere kan lage sine egne applets, widgets eller innhold, kan vi arbeide sammen for å gjøre det enklere for brukerne å legge inn disse komponentene i Edicy. Ta kontakt med oss!

Bedrifter med ideer til tilpasset design eller funksjoner

Er du en bedrift på jakt etter spesialdesign til nettstedet ditt? Eller kanskje du har funnet ut at Edicy mangler en funksjon som kan hjelpe din bedrift med å ta av ? Ta gjerne kontakt med oss ​​og vi vil se hvordan vi sammen kan arbeide for å gjøre Edicy bedre tilpasset deg. (Ta en titt på noen av de forretningsmessige sidene vi har lagd tidligere.)

Oversettere

Edicy er alltid på utkikk etter folk til å hjelpe oss å utvide vår horisont og betjene mennesker på sitt eget språk. Vi har laget et enkelt verktøy som hjelper oversettere å konvertere Edicy til ethvert språk. Hvis du er interessert i å hjelpe oss, ta kontakt og fortell oss hvilket språk du vil legge til - eller hvis du ser språkfeil som vi bør fikse.

Investorer som ønsker å investere i Edicy

Edicy er åpen for potensielle investeringer fra ledende venture kapital fond eller kjente private investorer. Hvis du er villig til å forplikte seg til Edicy på lang sikt, vil vi gjerne høre fra deg.