Blogs

Krijg snel hulp of deel tips op ons support forum, of neem contact op met ons per email: support@edicy.com

Blogs

Hoe schrijf ik een nieuw item op mijn blog

Klik in uw site op “blogs” aan de onderkant van de pagina, klik nu op “nieuw bericht” om een blanco pagina thema te laden zodat u kan beginnen met schrijven.
Add blog article

Hoe publiceer ik mijn blog berichten?

Alle blog berichten zijn ongepubliceerde concepten, om ze te publiceren moet u op de “start publiceren” link klikken naast de “sla op” knop.
Publishing ON

Hoe verwijder ik een bericht uit mijn blog?

Klik op “blogs” op de onderste toolbar en zweef met uw muis boven het bericht dat u wilt verwijderen, klik vervolgens op het prullenbak icoon.
Delete blog article

U kunt ook blog berichten verwijderen die vermeld staan in de sectie "Nieuws & Blog" "volledige weergave" wanneer u gaat naar "Site" → "Site instellingen" → "Nieuws & Blog". Klik op het prullenbak icoon naast het bericht dat u wilt verwijderen.

Hoe beheer ik commentaar op mijn blog?

Ga naar “blogs” en klik op “maximaliseren”. Klik vervolgens op “commentaar” naast het bericht dat u wilt bewerken. Dit laat alle commentaren zien die op dat bericht gemaakt zijn. Markeer ongewenste berichten als “Spam” en gebruik vervolgens de knop “Verwijder spam commentaar” om deze berichten te verwijderen.

Blog comments
Blog comments
Blog comments

Moet mijn email adres zichtbaar zijn op elk blog bericht?

Nee, u kunt instellen dat Edicy in plaats van uw mailadres uw display naam laat zien. Om dit in te stellen gaat u naar de “Gebruikers” pagina (“Site” > “Gebruikers”) en verandert u uw gebruikersnaam zoals u wilt dat deze verschijnt in uw blog. 

Kan ik mijn blog instellen als mijn startpagina?

Ja dat kan, verander het layout type van uw startpagina in “Blog & nieuws”. Nu zal Edicy deze pagina behandelen als een blog zodat u items kunt publiceren waarop anderen commentaar kunnen leveren.

Hoe voeg ik een nieuwe blogpagina toe?

Om een nieuw blog te beginnen voegt u een nieuwe pagina toe, selecteer als layout type “Blog & nieuws”. Nu zal Edicy deze pagina behandelen als een blog zodat u items kunt publiceren waarop anderen commentaar kunnen leveren.
Add new blog page

Er is geen “toevoegen” knop in de blog balk, wat moet ik nu doen?

Als u het volgende bericht ziet “U heeft op dit moment geen berichten. Begin door een bericht toe te voegen”, klik er dan op en voeg het eerste bericht toe. 

Als u alleen ziet “u heeft op dit moment geen berichten” dan bestaat er geen blog pagina in de huidige taal van uw site. U moet een nieuwe blogpagina toevoegen voordat u uw eerste blogbericht kunt publiceren. 

Hoe vind ik het RSS adres van mijn blog/nieuwspagina?

Voeg “.rss” toe aan het einde van uw blogpagina adres om de RSS voor dat blog te verkrijgen (bv mijnnaam.edicypages.com/blog.rss).

Hoe verander ik de datum van een blog bericht?

Ga naar “Bewerk pagina” - “pagina”, hier kunt u het adres, de auteur en de datum veranderen die getoond wordt als de postdatum. 
Change date of blog article

Hoe verander ik de auteur van een blog bericht?

Ga naar “Bewerk pagina” > “pagina”, hier kunt u het adres, de auteur en de datum veranderen. De gewenste auteur moet toegang hebben tot de site en moet geregistreerd zijn onder het “gebruikers” tabblad onder “Instellingen”.
Change author of the blog article

Ik heb een nieuw bericht aan mijn blog toegevoegd, maar als ik uitlog is deze niet te zien.

Alle blog berichten zijn ongepubliceerde concepten. Om ze te publiceren dient u op de "Start publiceren" link te drukken naast de “Sla op” knop. 
Publishing ON