Talen

Krijg snel hulp of deel tips op ons support forum, of neem contact op met ons per email: support@edicy.com

Talen

Hoe maak ik een versie van mijn site in een andere taal?

Er zijn twee manieren om een nieuwe taal toe te voegen. Als u het standaard Edicy design gebruikt kunt u klikken op de "+toevoegen" link naast uw site’s taalmenu. Kies een taal uit het menu, voer de naam (titel) in van de taal in het titelvak en klik op “voeg taal toe”. Anders kunt u gaan naar “instellingen” - “Structuur”  en kies vervolgens “toevoegen”. Selecteer een taal uit het menu, voer de naam (titel) van de taal in het titelvak in en klik op “taal toevoegen”. 
Add language

De andere manier is om naar "Site" → "Site-instellingen" te gaan. Onder "Site beheer", klik op het taal scroll menu en kies "Een nieuwe taal toevoegen". Kies een taal uit het menu, voer de naam van de taal in de titel en klikt u op "Taal toevoegen".
Add language - site organiser

Hoe vertaal ik mijn pagina’s in andere talen?

Vertaalde pagina’s zijn met elkaar verbonden. Als een bezoeker de taal van uw pagina veranderd dan wordt hij/zij doorverwezen naar dezelfe pagina, maar deze is dan vertaal in de gekozen taal.

Er zijn twee manieren om uw pagina’s te vertalen. Als u een standaard Edicy design gebruikt dan kunt u onvertaalde pagina’s “vergrijst” zien in uw menu. Klik op een grijze paginanaam om deze te vertalen.
Translate the page - site organiser

Als alternatief kunt u gaan naar “Instellingen” - “structuur” en kunt u de taal kiezen waarin u wilt vertalen. Vergroot de lijst om alle pagina’s te bekijken op uw nieuwe site. U kunt de optie “vertaal deze pagina” zien naast alle pagina’s die nog niet vertaald zijn. Klik op de link, deze vraagt u een pagina toe te voegen. Klik op de vertaalde titel van de pagina en druk op “maak deze pagina” om de pagina te recreëren in de gekozen taal.

Translate the page

Hoe verander ik mijn standaard taal?

De standaard taal is de taal waarin uw eerste pagina gemaakt is en op dit moment kunt u dat niet zelf aanpassen. Wij werken aan deze toekomstige optie, maar om dit nu te doen kunt u contact opnemen met support@edicy.com.

Edicy is niet beschikbaar in mijn taal.

Wij zoeken altijd mensen die Edicy beschikbaar maken in meerdere talen. Als u kunt helpen neem dan contact met ons op via support@edicy.com, laat ons weten welke talen u er graag bij heeft, en wellicht ziet u taalfouten die wij dan kunnen herstellen.

Hoe verwijder ik een taal die ik niet meer nodig heb?

Ga naar “instellingen” - Structuur” en klik op de “beheer” link naast het taalmenu. Kies de taal die u wilt verwijderen en klik op de “verwijder” link. 
Language organizer
NB als u een taal verwijderd, dan verwijderd u ook alle inhoud en pagina’’s in deze taal. Denk er aan dat er minstens een taal over moet zijn zodat uw site bezocht kan worden door andere mensen.

Hoe verander ik de display naam (titel) of taal code van een bestaande taal?

Ga naar “instellingen” → “structuur” en klik op de “beheer” link naast het taalmenu. Klik op de taalnaam die u wilt veranderen. Hier kunt u de taalcode veranderen (“selecteer taal”) of de display naam die getoond wordt in het taalmenu (“Taal titel”). 

Language organiser