De achtergronden van zuivere simpelheid


runnel

Tõnu Runnel CEO, Designer

Tõnu heeft een bachelor titel in de rechten, maar heeft er in plaats daarvan genoten om 14 jaar actief te zijn als een ontwerper. Hij ontwierp het meeste van wat je ziet op Edicy. Naast dat Tõnu de ontwerpduivel is, leidt hij ook het Edicy team en de planning voor de uitbreiding van het bedrijf.

@runnel

haamer

Priit Haamer Hoofd Developer

Priit is verantwoordelijk voor de planning en ontwikkeling van de kern van Edicy. Hij is de zeldzame vorm van ontwikkelaar die soms net zo bezorgd is over het ontwerp en de bruikbaarheid daarvan dan over zijn eigen vakgebied.

@priithaamer

Teet Parts Marketing Associate

Teet's role is being the right hand (and left half of brain) for both Tõnu and Rait. He's all over the board now — supporting users, engaging in sales, monitoring media.


Tanel Jakobsoo Rails Developer

Tanel is een ontwikkelaar die zich richt op de wereld van de analyses. Met een gevarieerde achtergrond die varieert van klantenondersteuning tot het testen van software is Tanel iemand van een zeldzaam ras: een ontwikkelaar die met je mee denkt en voelt.

Oliver Pulges Developer

Oliver is the guy who makes Edicy work in your browser. He's passionate about making Edicy ever easier to use by bringing the latest browser technology advancements on board.

Read more

Mairit Vikat Developer

Mairit is a developer who — instead of developing the core internals of Edicy — helps out our customer support and customers with hands-on technical assistance.

Edicy’s raad van advies

runnel

Toivo Annus Medeoprichter van Skype

Toivo is verantwoordelijk voor de strategische richting en biedt zakelijk en operationeel advies aan Edicy. Hij is momenteel partner van Ambient Sound Investments. Daarvoor was hij het hoofd van Engineering bij Skype vanaf de oprichting tot eind 2005.

haamer

Märt Kelder eerste Skype team

Märt geeft advies aan Edicy op het gebied van producten, het technische beheer en geeft ons advies over onze interne procedures. Mart is al betrokken bij Skype sinds de oprichting, en zijn ervaring is van onschatbare waarde geweest voor Edicy.

Tarmo Talu Rockstar Developer

Tarmo is een ervaren specialist in betaalsystemen. Na de bouw van de centrale financiële systemen van de regering van Estland, is hij daar gebleven als zelfstandig consultant. Hij is de architect en ontwikkelaar van het betaalsysteem van Edicy.