We zijn er klaar voor om zaken te doen met u

Wij houden van samenwerking met mensen die toegewijd zijn aan eenvoud,

het ontwerp en de klanttevredenheid.

Webhosting bedrijven

Wij staan altijd open om te praten over potentiële samenwerkingsverbanden met de beste telecombedrijven of internet server providers die Edicy willen aanbieden als onderdeel van hun webontwerp pakket of als white label oplossing.

Professionele designers en design thema’s

Als u een goede web designer bent (Daarmee bedoelen wij iemand die zichzelf al bewezen heeft met goed werk voor serieuze clienten), dan kunnen we praten. Wij zijn in het bijzonder geïnteresseerd in ontwerpers die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van thema’s voor Edicy. 

Webontwikkelaars die end-user websites maken

Bent u een expert in het ontwikkelen van websites en kunt u werken met HTML, CSS of nog meer? Wilt u meer sites maken voor Edicy? Laat het ons weten, stuur uw portfolio, de talen die u spreekt en de geografische regio waar u werkt. Als u goed genoeg bevonden word dan krijgt u een verwijzing op onze speciale pagina voor partners voor onze end-users zodat zij contact met u op kunnen nemen als zij extra hulp nodig hebben bij het maken van hun website in uw regio.

Online service providers die op zoek zijn naar een groter publiek

Als u een webdienst 2.0 draait waar gebruikers hun eigen applets, widgets of hun eigen website kunnen maken dan kunnen wij samenwerken om het voor uw gebruikers makkelijker te maken om deze onderdelen te embedden in Edicy. Neem contact op met ons!

Bedrijven met ideeën voor custom design of voor nieuwe functies

Is uw bedrijf op zoek naar ontwerpen op maat voor uw site? Of heeft u misschien ontdekt dat Edicy functies mist die uw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe wij Edicy kunnen verbeteren om uw site te ondersteunen. (Neem een kijkje bij een aantal zakelijke sites die wij in het verleden gemaakt hebben)

Vertalers

Edicy is altijd op zoek naar mensen die onze taalkennis kunnen uitbreiden of verbeteren. Wij hebben een simpele tool gemaakt die vertalers helpt om Edicy om te zetten in welke taal dan ook. Als u interesse heeft om ons te helpen, neemt u dan contact op en laat ons weten welke taal u er graag bij ziet komen, of als u fouten ziet die wij in bestaande talen zouden moeten aanpassen.

Beleggers die in Edicy willen investeren

Edicy staat open voor potentiële belegging door toonaangevende durfkapitalisten of bekende investeerders met een stellaire achtergrond. Als u bereid bent om uzelf voor langere tijd aan Edicy te binden, dan horen wij dat graag.