Blogger

Get help quickly or share tips with us in our support forums or contact us by email: support@edicy.com

Blogger

Hvordan skriver jeg en ny oppføring i bloggen min?

Fra din side, klikk på "Nyheter & Blogg" nederst på siden. Dette åpner "Nyheter & Blogg" bar. Klikk + "Legg til" for å laste inn en blank side mal og begynne å skrive.
Add blog article

Hvordan kan jeg publisere bloggen min innlegg?

Alle blogginnleggene er publisert rett etter at du slår publisering på ved å trykke "Publisering på" knappen på høyre side av den nederste verktøylinjen.
Publishing ON

Hvordan sletter jeg et innlegg fra bloggen?

Klikk på "Nyheter & Blogg" på den nederste verktøylinjen. I "Nyheter & Blogg" bar, hold musen over bloggen du vil slette, og klikk på Slett-ikonet.
Delete blog article
Du kan også slette blogginnlegg oppført under "Nyheter & Blogg" full visning når du går til "Webside" → "Innstillinger" → "Nyheter & Blogg". Bare klikk trash bin-ikonet ved siden av innlegget du vil fjerne.

Hvordan administrerer jeg kommentarer på bloggen min innlegg?

Gå til "Webside" → "Innstillinger" og klikk på "Nyheter & Blogg" ikonet. Klikk kommentarer ikonet ved siden av den bloggen du vil redigere. Dette vil vise alle kommentarene gjort på innlegget. Klikk papirkurvsymbolet bin ikon ved siden av en kommentar å slette den, eller klikk lyspære ikonet for å merke den som spam.
Blog comments
Blog comments administration

Må jeg til å vise e-postadressen min i hver blogg innlegg?

Nei, du trenger ikke å vise din e-post, kan du sette Edicy å vise navnet ditt i stedet. For å gjøre dette gå til "Mennesker"-siden ("Webside" → "Mennesker") og endre brukernavn som du vil det skal vises i blogginnleggene dine.

Kan jeg angi min blogg som min hjemmeside?

Du kan ikke gjøre dette selv. Hvis du trenger å gjøre dette, vennligst ta kontakt med oss support@edicy.com.

Hvordan kan jeg legge til en ny blogg siden?

Hvis du vil legge til en ny blogg til en ny side og velger sin layout type som "Nyheter & Blogg". Edicy automatisk vil behandle denne siden som blogg og lar deg legge til oppføringer og kommentarer til det.
Add new blog page

Det er ingen "Legg til"-knappen i bloggen bar. Hva jeg skal gjøre?

Hvis du ser meldingen "Du har ingen innlegg. Begynn med tilføying noen" klikker på den for å legge til det første innlegget.
Hvis du ser bare meldingen "Du har for tiden ingen innlegg" så det er ikke en blogg side i språket som nettstedet ditt. Du må legge til en ny blogg side før du kan legge til ditt første blogginnlegg.

Hvordan finner jeg ut RSS-adressen til bloggen min/news side?

Legg til ".rss" til slutten av bloggsiden adresse, og du vil få adressen til RSS-strøm for at bloggen (eg.myname.edicypages.com/blog.rss).

Hvordan kan jeg endre datoen på bloggen min innlegg?

Gå til innlegg siden og klikk "Side" ikonet på nedre verktøylinjen, vil dette åpne en ballong med innlegget egenskaper, hvor du vil kunne endre den adresse, forfatter og dato som vil bli vist som innleggingsdialogboksen dato.

Hvordan kan jeg endre forfatteren av bloggen min innlegg?

Klikk på "Side" ikonet på nedre verktøylinjen og velge den brukeren du vil som forfatteren av dette innlegget. Ønsket forfatter må ha tilgang til området, og være registrert i "Mennesker" kategorien i "Innstillinger"-visning.
Change author of the blog article

Jeg har lagt til et blogginnlegg, men når jeg logger meg ut, jeg kan ikke se den.

Problemet er sannsynligvis at blogginnlegget er ikke publisert. Gå til blogginnlegg og hvis Publishing knappen på den nederste verktøylinjen oransje, klikker du på det og det vil bli grønn ("Publisering på"), som gjør blogginnlegget live. Innlegget publiseres ikke som standard, for ellers kunne se halve ferdig innlegg på siden når du skriver dem.
Publishing ON