Konto

Get help quickly or share tips with us in our support forums or contact us by email: support@edicy.com

Konto

Hvordan kan jeg logge på webområdet mitt?

Det er tre måter å logge på webområdet ditt. Det enkleste er å logge på via www.edicy.com — finner Logg på i øverste høyre hjørne.
Edicy sign in
For mer erfarne Edicy-brukere er det et lite Edicy. Alle kan lage en nettside.-ikon i bunnen av hver Edicy mal — klikk på den for å åpne et skilt i vinduet på nettstedet.
Login to site
Hvis du har opprettet en tilpasset mal, kan du ikke se ikonet, da legger du "admin" på slutten av nettadressen (f.eks www.yourdoimain.com/admin eller mysite.edicypages.com/admin).

Jeg kan ikke logge meg på med passordet du har sendt meg.

Sjekk at du har skrevet inn passordet riktig. Hvis du har kopiert og limt det inn, må du kontrollere at du ikke har plukket opp ekstra mellomrom eller tegn ved et uhell. Prøv å skrive det på nytt, og hvis det ikke fungerer, klikker du på "Glemt passord" på Logg inn-vinduet. Hvis du har prøvd alle disse, og du fortsatt ikke har noe flaks, ta kontakt med oss support@edicy.com.
Password forgot

Hvordan endrer jeg passordet?

For å endre passordet ditt, gå til "Webside" → "Mennesker" og klikk redigere i profilen din for å endre passordet.
Site -> People
Edit account

Hva er en rask måte å bytte mellom mine nettsteder?

Hvis du har registrert flere kontoer (områder) med én e-postadresse, så kan du raskt bytte mellom dem ved å klikke på "Webside"-ikonet. Etter at du kan se alle stedene knyttet til denne e-postadressen, og du gjør ditt valg ved å klikke på en av dem. Du kan også opprette et nytt område ved å klikke på "Opprett en annen side"-linken.
Site switcher

Kan jeg invitere andre til å redigere webområdet mitt?

Ja, det kan du. Det er ganske enkel. Bare gå til "Webside" → "Mennesker" → "Inviter en ny bruker". Tast inn den andre personens e-postadresse og en invitasjon vil bli sendt dit. Hvis din venn er en ny bruker av Edicy, vil de bli ført til en påloggingsskjermbildet der han/hun blir bedt om å oppgi et passord. Etter at de er sendt til nettstedets redigeringsmodus. Hvis vennen din allerede er en Edicy bruker, kan han/hun bare klikke på linken i invitasjonens e-post og sende tilbake til hans e-postadresse.

Kan jeg opprette flere områder med en e-post adresse?

Ja, det kan du. Gå til www.edicy.com klikk "Lag en web-side!" og skriv inn din e-postadresse. Edicy vil henvise deg til et popup-vindu, der du har to muligheter: opprette et nytt område, eller logge inn til ditt eksisterende nettsted.

Jeg har betalt for Edicy Pro, men ble nektet. Hvorfor?

Det kan være et par ulike årsaker til at betalingen har blitt nektet.

  • Først må du kontrollere at du bruker et kredittkort som vi godtar betalinger fra.
  • Et annet problem kan være det ikke er tilstrekkelig penger på kredittkortet ditt. Ikke bekymre deg, du kan alltids prøve igjen og velge en kortere Edicy Pro periode.
  • For det tredje, betalingen kan bli avvist på grunn av mistanke om svindel. Dette skjer selv om du er en god statsborger. I dette tilfellet må du prøver å fullføre betalingen via PayPal. Hvis du ikke har en PayPal-konto, skrive til oss på support@edicy.com og vi vil finne en måte å få betalingen gjennom.
Tilslutt, hvis du virkelig prøvde å lure systemet vårt og ble tatt, så flott. Systemet vårt er svindelsikkert.

Hvordan kan jeg slette kontoen min eller nettsted?

Hvis du virkelig vil slette ditt nettsted deretter gå til "Webside" → "Innstillinger" og klikk "Kontodetaljer"-knappen. Bla til slutten av siden og deretter på "Gå til avbestilling siden».

Proceed to cancellation page

NB! Husk at avgjørelsen må være endelig, da det er ingen vei tilbake.