Server

Get help quickly or share tips with us in our support forums or contact us by email: support@edicy.com

Server

Er det en grense på båndbredden?

Nå er det ikke det, men vi har brukt en rettferdig behandlingspolitikk for våre gratisbrukere.

Kan jeg bruke Edicy på min egen server?

Nei, sidene må ligge på vår server.

Hvordan kan jeg peke domenenavnet mitt til Edicy?

Først når du har kjøpt Edicy Pro kan du gjøre dette.

Gå til "Webside" → "Adresser". Klikk på den og velge "Legg til en ny adresse" → "Bruk eksisterende adresse" og skriv inn tilpasset domene i popup-vinduet. Domain betyr en www.yourdomain.com stil adresse.
Site -> Addresses
Når du har angitt område i Edicy, gå til domeneregistratoren webområde og finn alternativet for "IP videresending" eller "Endre en A-Record". Du kan vanligvis finne dette under overskriften "Advanced DNS Management". Velg dette alternativet og skriv Edicy IP-adresse: 82.129.24.69. Det kan ta opptil 48 timer for nettstedet før det blir ordentlig koplet til Edicy serveren.

Jeg har betalt for Edicy Pro og overført adressen, men det fungerer ikke. Hvorfor?

Det tar opptil 48 timer å overføre en adresse og konfigurere Edicy, til du kan bruke den. For å dobbeltsjekke at du har angitt domenet ditt riktig i Edicy, sjekk det gjennom "Webside" → "Adresser"-knappen, og deretter kontrollere domenet du har lagt til, eller klikk på alternativer til "Legg til" eller "Rediger"-domenet.

Jeg vil vite mer om sikkerhetskopiering, oppetid og servicenivå.

Vi gjør en full backup hver 24. time og kjører konstant datareplikering for å være ekstra sikker på at ingen data går tapt hvis noe stort skjer. Driftsstans og hendelser er en del av den elektroniske verden, og ingen kan hindre dem 100%, men vi gjør alle de riktige tingene for å holde Edicy oppe og kjører 99,9% av tiden. Så langt har vi lykkes i dette.

Tilbyr Edicy en epost-tjeneste?

Nei, Edicy tilbyr ikke e-post. Vi foreslår at din organisasjon bruker Google Mail (Gmail), som du kan knytte til din adresse. Se Google Apps-og Gmail-guide for å sette opp e-postkontoer for virksomheten.

Hvis jeg lager en nettside ved hjelp av Edicy, inkluderer det hosting?

Ja, hosting er en del av tjenesten her i Edicy.