Språk

Get help quickly or share tips with us in our support forums or contact us by email: support@edicy.com

Språk

Hvordan oppretter jeg webområdet mitt i et nytt språk?

Det er to måter å legge til et nytt språk. Hvis du bruker en standard utforming av Edicy deretter kan du klikke på " Legg til et språk" på nettstedet ditt språk menyen. Velg et språk fra menyen, skriver du inn navnet på språket i tittelen boksen og klikk " Legg til et språk".
Add language

Den andre måten er å gå til "Webside" → "Innstillinger". Under "Webside organisator", klikker du Språk dropdown-menyen og velg "Legg til nye språk". Velg et språk fra menyen, skriver du inn navnet på språket i tittelen boksen og klikk "Legg til et språk".
Add language - site organiser

Hvordan kan jeg oversette sidene til andre språk?

Oversatt sidene er bundet til hverandre. Hvis den besøkende endrer språket i området da han omdirigert til den samme ("oversatt") siden i det valgte språket.

Det er to måter å oversette en side. Hvis du bruker en standard utforming av Edicy kan du se uoversatt sider som nedtonet i menyen. Klikk på grått siden navnet å oversette det.
Translate the page

Eller gå til "Webside" → "Innstillinger". Under "Webside organisator", velge det språket du vil oversette til. Utvid listen for å se alle sidene i det nye nettstedet. Du vil se "Oversett denne siden" ved siden av hver side som ikke er oversatt ennå. Klikk på linken - det krever at du legger til en side. Skriv inn den oversatte tittelen på siden, klikk på Opprett nettstedet og gjenopprette siden på det språket du har valgt.
Translate the page - site organiser

Hvordan kan jeg endre standard språk?

Standard språk er det første språket siden ble opprettet i, og i øyeblikket kan du ikke endre dette selv. Vi arbeider med å legge til denne funksjonen, så hvis du trenger å gjøre det nå, kan du kontakte oss på support@edicy.com.

Edicy er ikke tilgjengelig på språket mitt.

Vi er alltid på utkikk etter folk som kan hjelpe oss å gjøre Edicy tilgjengelig på flere språk. Hvis du er interessert i å hjelpe oss, kan du gjerne kontakte oss på support@edicy.com og fortelle oss hva språk du vil legge til, eller hvis du ser noen språk feilhandlinger som kan hjelpe reparasjonen.

Hvordan kan jeg slette det språket at jeg ikke trenger noe mer?

Gå til "Webside" → "Innstillinger". Under "Webside organisator", klikk på Språk dropdown-menyen og velg "Eller organisere ...". Klikk på papirkurvikonet siden av språket du vil fjerne.
Language organizer

NB! Slette et språk miljø slettes også alt innhold og sider i dette språket. Husk at det må være minst ett språk til venstre for å sørge for at nettstedet er tilgjengelig for andre.

Hvordan kan jeg endre visningsnavn eller språkkoden av eksisterende språk?

Gå til "Webside" → "Innstillinger". Under "Webside organisator", klikk på Språk dropdown-menyen og velge "Eller organisere ...". Klikk på det språket som du ønsker å endre. Her kan du endre språket koden ("Velg språk") eller visningsnavnet som vises i språk-menyen ("Navnet av språk i menyene").
Language settings