Πίσω από την απλότητα

Το Edicy είναι μια διαδυκτιακή υπηρεσία αναπτυσσόμενη και υποστηριζόμενη από την Fraktal, μια εταιρία web και design. Σε μερικά χρόνια λειτουργίας το Edicy ξεπέρασε οτιδήποτε άλλο κάνει η Fraktal .

runnel

Tõnu Runnel Διευθύνων σύμβουλος, σχεδιαστής

Ο Tõnu διαθέτει δίπλωμα νομικής αλλά είχε του άρεσε περισσότερο να σχεδιάζει κάτι που κάνει εδώ και 14 χρόνια. Αυτός σχεδίασε τα περισσότερα που βλέπετε στο Edicy. Εκτός από τον σχεδιασμό, ο Tõnu ηγείται της ομάδας του Edicy και σχεδιάζει την επέκταση της επιχείρησης.

@runnel

haamer

Priit Haamer Υπεύθυνος σχεδιασμού

Ο Priit είναι επικεφαλής του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του πυρήνα του Edicy . Είναι το σπάνιο είδος προγραμματιστή μου ασχολείται με το σχεδιασμό και την πρακτικότητα μερικές φορές περισσότερο από χρειάζεται.

@priithaamer

Teet Parts Marketing Associate

Teet's role is being the right hand (and left half of brain) for both Tõnu and Rait. He's all over the board now — supporting users, engaging in sales, monitoring media.

Tanel Jakobsoo Προγραμματιστής Rails

Ο Tanel είναι προγραμματιστής ο οποίος επικεντρώνεται  στον κόσμο των analytics .Με πολλαπλή εμπειρία , από υποστήριξη πελατών έως έλεγχο λογισμικού ο Tanel είναι ένα σπάνιο είδος , ένας συνειδητοποιημένος προγραμματιστής.

Oliver Pulges Developer

Oliver is the guy who makes Edicy work in your browser. He's passionate about making Edicy ever easier to use by bringing the latest browser technology advancements on board.

Read more

Mairit Vikat Developer

Mairit is a developer who — instead of developing the core internals of Edicy — helps out our customer support and customers with hands-on technical assistance.

H συμβουλευτική επιτροπή του advisory

runnel

Toivo Annus Συνιδρυτής του Skype

Ο Toivo είναι υπεύθυνος για την στρατηγική και προσφέρει επιχειρηματικές και λειτουργικές συμβουλές στο Edicy. Αυτή τη στιγμή είναι συνεργάτης στο Ambient Sound Investments. Πριν ήταν επικεφαλής μηχανικός στο Skype από την ίδρυση του μέχρι τα τέλη του 2005.

haamer

Märt Kelder Αρχική ομάδα του Skype

Ο Mδrt συμβουλεύει το  Edicy στη διαχείριση των προϊόντων του αλλά και του σχεδιασμού και μας δίνει οδηγίες σχετικά με τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Ο Mδrt συμμετείχε στο skype από την έναρξή του και η εμπειρία του είναι ανεκτίμητη για το  Edicy.

Tarmo Talu Προγραμματιστής Rockstar

Ο Tarmo είναι πεπειραμένος ειδικός στα συστήματα πληρωμής. Αφού δημιούργησε το κεντρικό οικονομικό σύστημα της Εσθονικής κυβέρνησης , βρίσκεται στον χώρο σαν ανεξάρτητος σύμβουλος. Είναι αρχιτέκτονας και προγραμματιστής του συστήματος πληρωμών του Edicy.