Πάρε βοήθεια απο τους ειδικούς του Edicy

Βρες την κατάλληλη ομάδα να κάνει τo site του Edicy να σταθεί. Εδώ είναι μια λίστα με σχεδιαστές, webmasters και ειδικούς στο μάρκετινγκ έτοιμους να σε βοηθήσουν οπουδήποτε στον κόσμο και για κάθε τσέπη.

Mark Pitchless

Λονδίνο (HB), 500 € και πάνω

Mark PitchlessMark Pitchless

O Mark είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ειδκός ιστού που κατασκευάζει διαδραστικά sites για δημιουργικούς ανθρώπους που προτιμάνε να δραστηριοποιούνται εκτός σύνδεσης και  μακριά από υπολογιστές.

Παραδείγματα: clareanderson.edicypages.com,

Frank Sykes

Λονδίνο (HB), 1000 € και πάνω

Frank SykesFrank Sykes

Ο Frank μπορεί να φτιάξει οποιοδήποτε ιστότοπο απο το μηδέν. Είναι ειδικός δικτύου και τεχνολογίας που μπορεί να εκπληρώσει τις ανάγκες του ιστότοπού σας με δημιουργικό σχεδιασμό, widgets  και μάρκετινγκ διαδικτύου.

Παραδείγματα: stchristol.comnicktaussig.com

Sviiter Creative Agency

Τάλιν (Εσθονία), 1000 € και πάνω

Sviiter Creative AgencySviiter Creative Agency

Ένα μικρό γραφείο με πραγματικές δυνατότητες στο γραφικό σχέδιο, η εμπειρία της Svitter με  CVI και web ,θα σε βοηθήσει ώστε τα πρώτα σου βήματα να φαίνονται πάρα πολύ εύκολα.

Παραδείγματα: teatriliit.eetrendwood.ee

Pieter De Clercq

Γκέντ (Βέλγιο), 750 € και πάνω

Pieter De ClercqPieter De Clercq

Ο Pieter είναι ένας λάτρης του διαδικτύου που βοηθάει τους ανθρώπους και τους οργανισμούς που έχουνε λιγότερο αναπτυγμένες ΙΤ ικανότητες και προωθεί τους ιστότοπούς τους.

Παραδείγματα: kinderkasteeltje.be

ProinnoDesign

Σοντανκύλε (Φιλανδία), 1000 € και πάνω

ProinnoDesignProinnoDesign

Η ProinnoDesign είναι ένα μικρό στούντιο σχεδίου που ειδικεύεται σε ανάπτυξη εταιρικών προφίλ και δημιουργικό μάρκετινγκ διαδικτύου. Επικοινωνήστε μαζί μας όταν χρειαστείτε εξειδικευμένο γραφικό σχέδιο, πρωτοποριακούς ιστότοπους ή υψηλές ενσωματωμένες υπηρεσίες.

Παραδείγματα: www.sotiki.fiwww.kerttuli.fi

Hump

Ρίγα (Λετονία), 2000 € και πάνω

HumpHump

Hump είναι ένα ψηφιακό πρακτορείο που παραδίδει αποτελεσματικές λύσεις με δημιουργικές  πινελιές  και ευχάριστη εμπειρία.

Παραδείγματα: vitraza.lv

Meedium Marketing

Τάρτου (Εσθονία), 400 € και πάνω

Meedium MarketingMeedium Marketing

Meedium Marketing ,είναι μια μπουτίκ διαδικτυακού μάρκετινγκ και εργαστήριο σχεδίου που παραδίδει πακέτα όλα σε ένα. Βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουνε τις επιχειρήσεις να πετύχουνε σταθερή εντός σύνδεσης ανάπτυξη.

Παραδείγματα: icosagen.commeresuu.ee

Villie Tsang

Χονγκ Κονγκ (Κίνα), 500 € και πάνω

Villie TsangVillie Tsang

Η Villie είναι  μία στρατηγική σχεδιάστρια που ειδικεύεται in creating highly integrated , απλές σχεδιαστικές λύσεις για εντός και εκτός σύνδεσης πλατφόρμες.  Προσανατολίζεται σε συνεργασίες με άτομα που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης και πιστεύουνε πολύ στην διαδικασία της συνδημιουργίας.

Παραδείγματα: www.tasteinteriors.com

Kiace

Μιλάνο (Ιταλία), 500 € και πάνω

KiaceKiace

Kiace , είναι ένα μικρό και επινοητικό εργαστήριο σχεδίου, εξειδικευμένο στο σχεδιασμό ιστότοπων με μοντέρνο και οικονομικό τρόπο.

Παραδείγματα: remolidays.it

Celeg Hannas

Τάρτου (Εσθονία), 500 € και πάνω

Celeg HannasCeleg Hannas

Η Celeg Hannas αποτελείται από ειδικούς τεχνικούς που δημιουργούνε χρήσιμα και πλούσια σε χαρακτηριστικά websites- μια σπουδαία ομάδα όταν χρειαστείς ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο, πλούσιο σε χαρακτηριστικά ιστότοπο. Εναλλακτικά απλά διάλεξε από ένα πλήθος από έτοιμα σχέδια web.

Παραδείγματα: pang.ee

Zavod BBDO

Τάλιν (Εσθονία), 2000 € και πάνω

Zavod BBDOZavod BBDO

Ένα έμπειρο πρακτορείο αγγελιών, όταν έρθει η στιγμή να φτιάξετε δυναμικά και μοναδικά websites. Το Zavod και το Edicy δουλεύουν μαζί φτιάχνοντας την καμπάνια και τα εταιρικά websites.

Παραδείγματα: atria.ee

Kala Ruudus

Τάλιν (Εσθονία), 1000€ και πάνω

Kala RuudusKala Ruudus

Το Kala Ruudus είναι ένα πλήρες σε χαρακτηριστικά πρακτορείο αγγελιών. Έχουνε καλή εμπειρία σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους web και multimedia projects.s

Παραδείγματα: yourbees.euetka.ee

Keefir

Τάλιν (Εσθονία), 400€ και πάνω

KeefirKeefir

Keefir ,ένα μικρό Εσθονικό πρακτορείο δικτύου. Δημιουργούμε καθαρά και άνετα σχέδια,γράφουμε ξεκάθαρο html κώδικα- και είμαστε γεμάτοι δημιουργικές ιδέες!

Παραδείγματα:

Laborint

Τάλιν (Εσθονία), 1000€ και πάνω

LaborintLaborint

Στοχεύοντας καθαρά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η Laborint έχει πιθανώς τη μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Εσθονία.

Παραδείγματα: methis.ee

Veebimeister

Τάλιν (Εσθονία), 500€ και πάνω

VeebimeisterVeebimeister

Η Veebimeister ειδικεύεται στο να προτείνει απλούς και χρήσιμους ιστότοπους ,γρήγορα και σε καλό συσχετισμό κόστους – απόδοσης.

Παραδείγματα: tmk.eetabiveregym.edu.ee

Fraktal

Τάρτου (Εσθονία), 2000€ και πάνω

FraktalFraktal

Η Fraktal δημιουργεί όμορφα και χρήσιμα websites με πολύ αγάπη και φροντίδα- επειδή και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει.

Παραδείγματα: varul.comstarman.eu