Είμαστε ανοιχτοί για να κάνουμε

δουλειές μαζί σας

Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι στην απλότητα,σχεδιασμό και ικανοποίηση του πελάτη.

Φιλοξενούμε εταιρίες που αναζητάνε ένα εργαλείο χτισίματος ιστού για τελικούς  χρήστες

Θα ήταν χαρά μας να συζητήσουμε πιθανές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες επικοινωνιών ή παρόχους σύνδεσης στο διαδίκτιο , που θέλουν να προσφέρουν το Edicy σαν μέρος ενός πακέτου σχεδιασμού ιστού ή λύση άσπρης ετικέτας.

Επαγγελματίες Σχεδιαστές πουλάνε θέματα

Αν είσαι σχεδιαστής ιστού (και εννοούμε πολύ καλός,με πιστοποιημένη εργασία για σοβαρούς πελάτες), ας μιλήσουμε. Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για σχεδιαστές που ενδιαφέρονται στην ανάπτυξη θεμάτων του Edicy.

Web developers χτίζουνε websites τελικού χρήστη

Είσαι έμπειρος web developer που ξέρεις απο HTML, CSS και όλα τα υπόλοιπα; Θες να φτιάξεις περισσότερα sites στο Edicy;  Ενημέρωσέ μας για τα δείγματα της δουλειάς σου, τις γλώσσες που μιλάς και τη γεωγραφική περιοχή που δουλεύεις- αν σκεφτούμε ότι είσαι ενδιαφέρον, θα σε εντάξουμε σε μια λίστα ως ειδικό συνεργάτη για τους τελικούς μας χρήστες, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σου όταν χρειάζονται επιπλέον βοήθεια με τη δημιουργία του site τους στην περιοχή τους.

Online service providers που αναζητάνε μεγαλύτερο ακροατήριο

Αν τρέχεις μια υπηρεσία ιστού Web 2.0 , όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουνε τα δικά τους applets, widgets ή περιεχόμενο, μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να το κάνουμε ευκολότερο για τους χρήστες να ενσωματώσουν αυτά τα στοιχεία στο Edicy. Έλα σε επικοινωνία μαζί μας!

Επιχειρήσεις με ιδέες για παραγγελίες σχεδίων ή χαρακτηριστικών

Είσαι επιχειρηματίας που ψάχνεις για σχεδίαση κατά παραγγελία  για το site σου; Ή μήπως έχεις βρει ότι  λείπει από το Edicy ένα χαρακτηριστικό που θα βοηθούσε την επιχείρησή σου να απογειωθεί; Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και θα δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να κάνουμε το Edicy κατάλληλο για σένα. (Ρίξε μια ματιά σε μερικά απο τα επιχειρηματικά sites  που δημιουργήσαμε στο παρελθόν.)

Μεταφραστές που βάζουνε το Edicy στη μητρική τους γλώσσα

Το Edicy συνεχώς ψάχνει για ανθρώπους που θα μας βοηθήσουνε να επεκτείνουμε την ακτίνα δράσης μας και να εξυπηρετήσουμε ανθρώπους στη γλώσσα τους. Δημιουργήσαμε ένα απλό εργαλείο που βοηθάει τους μεταφραστές να μετατρέψουνε το Edicy σε οποιαδήποτε γλώσσα. Αν  ενδιαφέρεσαι να μας βοηθήσεις, αισθάνσου ελεύθερος να έρθεις σε επαφή μαζί μας και να μας ενημερώσεις τι γλώσσα θα ήθελες να προσθέσεις- ή αν δεις λάθη που μπορούμε να διορθώσουμε σε κάποια απο τις διαθέσιμες γλώσσες.

Επενδυτές που θέλουνε να επενδύσουν στο Edicy

Το Edicy είναι ανοιχτό σε μελλοντική επένδυση από  κορυφαία επιχειρηματικά κεφάλαια  ή πολύ γνωστό ιδιωτικό επενδυτή με εξαιρετικό παρελθόν. Αν επιθυμείτε να αφοσιωθείτε μακροχρόνια στο Edicy , θα ήταν τιμή μας να σας ακούσουμε.