Osoitteet

Jaa vinkkejä tai hae apua keskustelualueeltamme tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com

Osoitteet

Kuinka voin vaihtaa sivuni osoitetta?

Mene ”Asetukset” valikon ”Osoitteet”-kohtaan. Klikkaa näkyvillä olevia vaihtoehtoja lisätäksesi osoitteen, muokataksesi sitä tai poistaaksesi sen.

Site -> Addresses


Kun lisäät uuden osoitteen, voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

  • "Osta uusi verkko-osoite" — osta uusi henkilökohtainen osoite (kuten minunfirma.fi, minunfirma.net jne) Edicyltä (vaatii Edicyn maksullista versiota)
  • "Käytä olemassa olevaa osoitetta" — voit siirtää Edicyyn jo olemassa olevan omistamasi osoitteen (vaatii Edicyn maksullista versiota)
  • "Luo ilmainen osoite" — valitse tämä jos haluat lisätä ilmaisen "minunnimeni.edicypages.com"-osoitteen
 

Olen lisännyt oman osoitteeni, mutta edicypages.comin alainen oletusosoite näkyy silti. 

Edicypages.comin alainen oletusosoite toimii oman osoitteesi rinnalla (tämä pätee valitsemasi edicypages.com osoitteen sekä oman domainosoitteesi kanssa). Eli pääset sivuillesi sekä uudesta osoitteestasi, että vanhasta Edicyn automaattisesti luomasta osoitteesta.

Sivuni osoite toimii jos kirjoitan osoitteen ilman ”www”-etuliitettä, mutta sen kanssa se ei toimi, miksi?

Tämä tarkoittaa että domainosoitteesi (esim. sivuni.fi) on ohjattu oikein, mutta aliosoitteesi (www.sivuni.fi) ei ole. Korjataksesi tämän sinun pitää tehdä yksi muutos lisää domain-osoitteesi hallintaan.

Jos hallinnassa näkyy ”www”-etuliitteinen alidomain varmista että alidomain on tyyppiä CNAME ja sen sisältö on domainosoitteesi (esim. sivuni.fi). Jos näin ei ole, korjaa tietue (jos tyyppi on A-record, poista se ja lisää uusi CNAME).

Jos www-alidomainia ei ole. Lisää uusi alidomaintietue jonka nimi on ”www” ja tyyppi CNAME sisältönä domainnimesi (esim sivuni.fi)

Webosoitteesi uudelleenohjaus Edicy-sivullesi.

Kun olet rekisteröinyt Edicyn maksullisen tilin voit ohjata oman nettiosoitteesi osoittamaan Edicy-sivuasi (esim. sivuni.fi, yritys.com). Tämä prosessi riippuu miltä taholta olet osoitteesi hankkinut.

Alta voit lukea yleisen opastuksen siihen kuinka teet ohjauksen osoitteellesi ja ohjeet muutamalle isommalle domain-palvelulle. Tarkista myös että olet syöttänyt  osoitteesi Edicyn osoitteet alueelle (URL). Voit myös pyytää meiltä apua domainin siirtämiseen sähköpostitse osoitteesta support@edicy.com

Huom! Tämä ohje on tehty olettaen että domain-palvelu on palveluntarjoajasi kautta, jos haluat siirtää osoitteesi Edicyn hallintaan, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com.

Yleiset ohjeet:

  1. Kirjaudu domain-palveluntarjoajasi hallintasivuille.
  2. Etsi hallintasivuilta IP Forwarding tai Modifying an A-Record kohta (löytyy yleensä Advanced DNS Management-osiosta).
  3. Valitse tämä ja syötä Edicyn IP-osoite: 85.222.234.11.
  4. Kirjaudu Edicyyn.
  5. Tarkista että olet syöttänyt domain-nimesi oikein ”Asetukset”-valikon ”URL”-kohdasta, josta voit muuttaa domaintietojasi tai lisätä domain.

Huomaa että voi viedä 48 tuntia ennen kuin muutokset astuvat voimaan.

GoDaddy ja WildWestDomains

Enom

Register.com