Tili

Jaa vinkkejä tai hae apua keskustelualueeltamme tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com

Tili

Kuinka kirjaudun sivuilleni?

On olemassa kolme tapaa kirjautua sivuillesi. Helpoin tapa on kirjautuminen www.edicy.com sivuilta klikkaamalla ”Kirjaudu”-sivulle linkkiä oikeasta yläkulmasta. 


Kokeneemmille käyttäjille on olemassa pieni /Edicy-linkki sivun alareunassa. Jokainen voi luoda linkin tai kuvakkeen jonka kautta sivuille voi kirjautua. 


Jos olet tehnyt oman teemasi et välttämättä näe tätä linkkiä tai et halua lisätä linkkiä sivuillesi, on yksi tapa kirjautua lisäämällä sivusi osoitteeseen /admin (esim. kotisivuni.edicypages.com/admin tai www.kotisivuni.com/admin) ja kirjautua sitä kautta.

En pääse kirjautumaan lähettämällänne salasanalla.

Tarkista että olet kirjoittanut salasanan oikein. Jos olet kopioinut ja liittänyt sen sähköpostistasi tarkista ettei salasanaan ole tullut ylimääräisiä välejä tai kirjaimia. Kokeile kirjoittaa salasana käsin uudestaan ja jos tämäkään ei auta klikkaa ”Unohdin salasanani” linkkiä kirjaudu-ikkunassa. Jos olet jo kokeillut näitä kaikkia etkä vieläkään pääse kirjautumaan ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com.

Password forgot

Kuinka vaihdan salasanani?

Voit vaihtaa salasanasi kirjautumalla sivuillesi ja menemällä ”Asetukset”-valikon ”Henkilöt”-osioon josta klikkaamalla muokkaa-nappia käyttäjäsi kohdalla voit vaihtaa salasanasi.

Site -> People
Edit account

Kuinka voin nopeasti vaihtaa sivujeni välillä?

Jos olet rekisteröinyt useamman tilin (sivun) yhdelle sähköpostiosoitteelle voit nopeasti vaihtaa sivujesi välillä klikkamalla ”Asetukset” valikkoa jonka yläosasta klikkaamalla pääset siirtymään muille sivustoillesi.

Site switcher

Voinko sallia pääsyn muille käyttäjille muokkaamaan sivuani?

Kyllä voit, mene vain ”Asetukset”-valikon kautta ”Henkilöt”-sivulle ja valitse ”Kutsu lisää henkilöitä”. Syötä sähköpostiosoite ja kutsu lähetetään valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Uudet käyttäjät ohjataan kirjautumis-sivulle ja heitä pyydetään antamaan salasana, tämän jälkeen heidät ohjataan sivuillesi kirjautuneena automaattisesti.

Jos käyttäjällä on jo Edicy-tili heidän tarvitsee vain klikata linkkiä kutsusähköpostissa.


Voinko luoda useamman sivun samaa sähköpostiosoitetta käyttäen?

Kyllä voit, klikkaa www.edicy.com-sivulta ”Aloita ilmainen kokeilu”-nappia ja syötä sähköpostiosoitteesi, Edicy ohjaa sinut ponnahdusikkunaan jossa voit valita teetkö uuden sivun vai kirjaudutko jo olemassaolevalle sivulle.

Maksoin Edicyn maksullisesta versiosta, mutta maksua ei hyväksytty, miksi?

On olemassa useampi mahdollinen syy miksi maksuasi ei hyväksytty.

  • Ensiksi, tarkista että käytät luottokorttia koska emme hyväksy useimpia debit-kortteja, kortissasi on oltava credit ominaisuus.
  • Toiseksi, tarkista että kortillasi on katetta. Jos maksua ei ole hyväksytty voit huoletta kokeilla uudestaan tai valita lyhyemmän maksujakson.
  • Kolmanneksi, maksu on voitu hylätä jos epäillään huijausta. Joskus tämä voi tapahtua ilman näkyvää syytäkin. Tässä tapauksessa kokeile suorittaa maksu PayPalin kautta. Jos sinulla ei ole PayPal-tunnusta, lähesty meitä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com ja selvitämme mistä ongelma johtuu.

Ja viimeiseksi, jos todella yritit todella huijata järjestelmäämme niin hyvä, järjestelmämme huijaussuoja toimii!

Kuinka voin poistaa tilini tai sivuni?

Jos todella haluat poistaa sivusi mene ”Asetukset”-valikon ”Käyttäjätili” kohtaan ja klikkaa ”Poista tämä käyttäjätili”-linkkiä ja vahvista pyyntösi.

Muista että tämä toiminto ei ole peruutettavissa ja sivusi poistetaan lopullisesti.


Proceed to cancellation page


Muista että tämä toiminto ei ole peruutettavissa ja sivusi poistetaan lopullisesti.