Διακομιστής

Λάβετε άμεση βοήθεια ή μοιραστείτε συμβουλές στο φόρουμ υποστήριξης ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@edicy.com

Διακομιστής

Υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης;

Λειτουργούμε με πολιτική λογικών ορίων σε σχέση με το εύρος ζώνης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το  Edicy στον δικό μου διακομιστή; 

Όχι, φιλοξενούμε ιστοσελίδες μονάχα στους διακομιστές του Edicy.

Πως μπορώ να επισημάνω το όνομα του domain μου στο Edicy; 

Πρώτον χρειάζεται να είστε χρήστης το Edicy Pro για να το πετύχετε. Πηγαίνετε στο Settings" → "Addresses". Κάνετε κλικ στο  "Add another address" → "Import an existing one" και εισάγετε το προσαρμοσμένο σας domain στο πεδίο  (www.yourdomain.com ή παρόμοιο).Μόλις εγκαταστήσετε ιστοσελίδα σας στο  Edicy πηγαίνετε στο καταχωρητή του domain της ιστοσελίδας σας και βρίσκετε την επιλογή " IP Forwarding" ή " Modifying an A-Record ». Μπορείτε συνήθως να βρείτε αυτό υπό τον τίτλο " Advanced DNS Management ". Το επιλέγετε και πληκτρολογείτε τη διεύθυνση IP του Edicy: 85.222.234.11. Μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να κατευθυνθεί σωστά στους διακομιστές του Edicy. 

Έχω πληρώσει για το Edicy Pro και μετέφερε τις διευθύνσεις αλλά δεν δουλεύει. Γιατί;

Μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να ολοκληρωθεί μια μεταφορά. Για να ελέγξτε ότι έχετε καταχωρίσει το όνομα του domain σας σωστά, πηγαίνετε στο ""Site" →"Addresses"  και αν χρειάζεται κάντε κλικ στις επιλογές "Add" or "Edit" 

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το backup σας και το χρόνο λειτουργίας των υπηρεσιών σας.

Εμείς κάνουμε ένα πλήρες backup κάθε 24 ώρες και τρέχει συνεχή αναπαραγωγή των δεδομένων ώστε να είμαστε επιπλέον σίγουροι ότι τα δεδομένα δεν θα χαθούν αν συμβεί κάτι σοβαρό. Οι διακοπές και τα διάφορα περιστατικά είναι μέρος του online κόσμου και κανείς δεν μπορεί εγγυηθεί κατά 100%, αλλά κάνουμε το  σωστό για να κρατήσουμε το Edicy σε λειτουργία  το 99,9% του χρόνου. Μέχρι τώρα έχουμε επιτυχία.

Προσφέρει το Edicy υπηρεσία e-mail; 

Όχι το Edicy δεν προσφέρει e-mail . προτείνουμε τη χρήση με Google Mail ένα (Gmail) λογαριασμό - Το Gmail είναι πολύ αξιόπιστα και ασφαλές, προσφέρει εξαιρετικό φιλτραρίσμα spam και σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια προσαρμοσμένη διεύθυνση. Δείτε τα Google Apps και τον οδηγού του Gmail για τη δημιουργία e-mail λογαριασμων για την επιχείρησή σας.

Αν δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το Edicy, περιλαμβάνει το hosting;

Ναι, υπηρεσία hosting είναι μέρος του Edicy.