Διευθύνσεις

Λάβετε άμεση βοήθεια ή μοιραστείτε συμβουλές στο φόρουμ υποστήριξης ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@edicy.com

Διευθύνσεις

Πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση του site μου;

Πηγαίνετε στο "Settings" → "Addresses". Κάντε κλικ στις επιλογές για να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια διεύθυνση. Όταν προσθέτετε μια νέα διεύθυνση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις επιλογές:
  • "Search for a new domain" – αγοράστε μια νέα προσωπική διεύθυνση, όπως etairiamou.com, etairiamou.net από το Edicy (αυτό απαιτεί έναν λογαριασμό Edicy Pro)
  • "Import an existing one" - δηλαδή μια εξωτερική διεύθυνση που έχετε ήδη (επίσης απαιτεί έναν λογαριασμό Edicy Prο)
  • "Create free address" - επιλέξτε αυτό αν θέλετε να προσθέσετε μια δωρεάν "myname.edicypages.com" διεύθυνση.

Έχω προσθέσει την προσωπική μου διεύθυνση αλλά εμφανίζεται ακόμα η αρχική edicypages.com διεύθυνση.

Η αρχική edicypages.com διεύθυνση θα συνεχίσει να υπάρχει πλάι-πλάι με την δική σας προσωπική διεύθυνση (εάν είναι μια προσωπική edicypages.com διεύθυνση ή ένα domain συνδεδεμένο με τον Pro λογαριασμό σας). Μπορείτε να βλέπετε την ιστοσελίδα σας στη νέα διεύθυνση όταν βάζετε τη διεύθυνση  στην γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης.

Όταν πληκτρολογώ την κατά παραγγελία διεύθυνσή μου χωρίς το “www” ανοίγει το Edicy site μου αλλά με το “www” δεν ανοίγει. Τι συμβαίνει;

Αυτό σημαίνει ότι η κύρια domain διεύθυνσή σου (π.χ. mycompany.com) ανακατευθύνεται σωστά αλλά το subdomain (www.mycompany.com) όχι. Για να το διορθώσεις αυτό πρέπει να κάνεις μια ακόμα αλλαγή στους διακομιστές του domain ονόματος σου. 

Αν η καταχώρηση “www” υπάρχει στον διακομιστή σου τότε πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι ο τύπος του είναι CNAME και το value είναι το domain όνομά σου (πχ. mycompany.com). Αν δεν είναι τότε διόρθωσέ το ( αν ο καταχωρημένος τύπος “www” είναι A-record τότε διέγραψέ τον και πρόσθεσέ τον ξανά ως CNAME -record). 

Αν η καταχώρηση “www” δεν υπάρχει στον διακομιστή σου τότε πρέπει να προσθέσεις μία νέα sub-domain καταχώρηση με το όνομα “www”, τον τύπο καταχώρησης ως CNAME και το value ως το domain όνομά σου (πχ.  mycompany.com).

Ανακατεύθυνε την web διεύθυνσή σου στο Edicy

Μόλις εγγραφείς στο Edicy Pro μπορείς να ανακατευθύνεις την προσωπική σου  web διεύθυνση (πχ.  mycompany.com, mycompany.gr) στο Edicy. Αυτή μπορεί να είναι ελαφρά διαφορετική διαδικασία εξαρτώμενη από ποιον πάροχο αγόρασες την διεύθυνσή σου. Παρακάτω υπάρχουν γενικές οδηγίες για το πώς ανακατευθύνεις την διεύθυνσή σου καθώς επίσης και οδηγίες για μερικούς από τους μεγαλύτερους παρόχους διευθύνσεων. Επίσης έλεγξε αν έχεις καταχωρήσει την διεύθυνση στον τομέα διευθύνσεων της ιστοσελίδας σου στο Edicy, πριν ανακατευθύνεις. Αν συναντάς δυσκολίες αισθάνσου ελεύθερος να επικοινωνήσεις μαζί μας στο support@edicy.com.

Σημείωση : Αυτός το βοήθημα υποθέτει ότι ο διακομιστής του domain name σου (DNS) παραμένει στον διακομιστή του παρόχου από τον οποίο έχεις αγοράσει την διεύθυνσή σου. Αν θες να μετακινήσεις τον διακομιστή σου ονόματος στο Edicy, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας στο support@edicy.com

Βασικές Οδηγίες

  1. Συνδεθείτε στο τμήμα διαχείρισης της ιστοσελίδας που αγοράσατε τη web διεύθυνσή σας.
  2. Βρείτε την επιλογή για “IP Forwarding” ή “Modifying an A-Record” (συνήθως βρίσκεται κάτω από την επικεφαλίδα “Advanced DNS Management”).
  3. Διαλέξτε αυτή την επιλογή και καταχωρήστε την IP address: 85.222.234.11 του Edicy .
  4. Συνδεθείτε στο site του Edicy.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει σωστά το domain σας στο Edicy στο "Site"→"Addresses , όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στις επιλογές "Add" or "Edit" το domain σας.

Σημείωση: Μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για αυτές τις αλλαγές να τεθούν σε ισχύ - αλλά αν είστε τυχεροί μπορεί να πάρει μόνο λίγες ώρες.

GoDaddy και WildWestDomains

Enomdrop

Register.com