Λογαριασμός

Λάβετε άμεση βοήθεια ή μοιραστείτε συμβουλές στο φόρουμ υποστήριξης ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@edicy.com

Λογαριασμός

Πως εγγράφομαι στην ιστοσελίδα μου;

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να γραφτείτε στην ιστοσελίδα σας. Ο ευκολότερος είναι μέσω του www.edicy.com βρείτε το “Sign in” στην πάνω δεξιά γωνία.

Για πιο πεπειραμένους χρήστες του Edicy υπάρχει ένα μικρό /Edicy. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μία website/ icon στο κάτω μέρος κάθε θέματος του Edicy - κάντε κλικ για να ανοίξετε ένα παράθυρο εγγραφής για την ιστοσελίδα σας. 


Αν έχετε δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο θέμα , μπορεί να μην δείτε την εικόνα αυτή , γι αυτό προσθέστε “admin” στο τέλος του URL της ιστοσελίδας σας (π.χ. www.yourdomain.com/admin ή mysite.edicypages.com/admin).

Δεν μπορώ να εγγραφώ με τον κωδικό πρόσβασης που μου στείλατε. 


Ελέγξτε αν γράψετε τον κωδικό σας σωστά . Εάν κάνατε αντιγραφή και επικόλληση , σιγουρευτείτε πως δεν πήρατε κενά ή χαρακτήρες κατά λάθος . Δοκιμάστε να το πληκτρολογήσετε ξανά και αν αυτό δεν δουλέψει κάντε κλικ στο "Forgot" στο παράθυρο εγγραφής . Αν δοκιμάσατε όλα αυτά χωρίς να έχετε αποτέλεσμα , επικοινωνήστε μαζί μας στο support@edicy.com


Πώς να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης μου;

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας πηγαίνετε στο "Settings" → "People" και κάνετε κλικ “Edit” στο προφίλ σας.Ποιος είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κάνω εναλλαγή στις ιστοσελίδες μου;

Εάν έχετε διάφορους λογαριασμούς (ιστοσελίδες) με ένα e-mail τότε μπορείτε να κάνετε γρήγορες εναλλαγές με το να κάνετε κλικ στο εικονίδιο "Settings". Μετά από αυτό μπορείτε να δείτε όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται με το e-mail αυτό και να κάνετε επιλογή κάνοντας κλικ σε ένα από αυτά.


Μπορώ να καλέσω άλλους να επεξεργαστούν την ιστοσελίδα μου; 

Ναι μπορείτε και είναι απλό . Πηγαίνετε στα "Settings" → "People" → "Invite another person".Εισάγετε τα e-mails των ατόμων που θέλετε και μια πρόσκληση θα τους αποσταλεί . Οι νέοι χρήστες του Edicy θα κατευθυνθούν σε μία οθόνη σύνδεσης όπου θα τους ζητηθεί να εισάγουν έναν κωδικό πρόσβασης, στη συνέχεια  θα κατευθυνθούν στην κατάσταση επεξεργασίας της ιστοσελίδας σας, Οι ήδη χρήστες του Edicy απλά πρέπει να κάνουν κλικ στον λινκ της πρόσκλησης.

Μπορώ να δημιουργήσω πολλά sites με μία ηλεκτρονική διεύθυνση; 

Ναι μπορείτε . Πηγαίνετε στο www.edicy.com, κάνετε κλικ στο "Create a site now" βάλετε το e-mail σας . Το Edicy θα σας κατευθύνει σε ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου θα έχετε δυο επιλογές να δημιουργήσετε ένα μια νέα ιστοσελίδα ή να συνδεθείτε στην ήδη υπάρχουσα . 

Πλήρωσα για το Edicy Pro αλλά μου αρνήθηκαν την πληρωμή. Γιατί; 

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί λόγοι , για να σας αρνηθεί η πληρωμή σας, 

  • Πρώτον σιγουρευτείτε πως χρησιμοποιείτε πιστωτικό κάρτα μιας και δεν δεχόμαστε πληρωμές από τις περισσότερες χρεωστικές κάρτες.
  • Δεύτερον , μπορεί να μην έχετε αρκετά χρήματα στην πιστωτική σας κάρτα . Μην ανησυχείτε μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε ξανά και να διαλέξετε μία μικρότερη περίοδο εγγραφής στο Edicy Pro.
  • Τρίτον, η πληρωμή μπορεί να απορριφθεί με την υποψία της απάτης. Μερικές φορές αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν είστε απόλυτα συνεπής πολίτης. Σε αυτή την περίπτωση προσπαθήστε να ολοκληρώσετε την πληρωμή μέσω PayPal. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, γράψτε μας στο support@edicy.com και θα βρούμε έναν τρόπο για να πληρωθούμε από εσάς. 

Τέλος, αν πραγματικά προσπαθήσατε να μας εξαπατήσετε και πιαστήκατε, τότε τέλεια , το σύστημά μας είναι θωρακισμένο κατά της απάτης!

Πως μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου ή την ιστοσελίδα μου.

Εάν πραγματικά θέλετε να διαγράψετε την ιστοσελίδα σας πηγαίνετε στα "Settings" → "Account". Κάνετε κλικ στο "Delete this account" και επιβεβαιώστε . 

ΥΓ Θυμηθείτε πως η απόφαση σας πρέπει να είναι η τελική μιας και δεν μπορεί να αναιρεθεί.
ΥΓ Θυμηθείτε πως η απόφαση σας πρέπει να είναι η τελική μιας και δεν μπορεί να αναιρεθεί.