Σελίδες

Λάβετε άμεση βοήθεια ή μοιραστείτε συμβουλές στο φόρουμ υποστήριξης ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@edicy.com

Σελίδες

Πώς μπορώ να αναδιοργανώσω τις σελίδες μου;

Μπορείτε να αναδιοργανώσετε τις σελίδες σας στο "Site Structure" ("Settings" → "Structure")  προσθέτοντας, επεξεργάζοντας, διαγράφοντας και σύροντας σελίδες με τη σειρά της επιλογής σας.


Πώς μπορώ να προσθέσω μια νέα σελίδα στην ιστοσελίδα μου;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε μια σελίδα. Ο πιο εύκολος είναι, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "+ Add" της ιστοσελίδας σας  δίπλα στις υπάρχουσες σελίδες σας. 

Εναλλακτικά, πηγαίνετε στο "Site Structure" ("Settings" → "Structure") και κάντε κλικ στο εικονίδιο "+ Add new page" στη δεξιά πλευρά του parent page.

Πώς μπορώ να προσθέσω μια υποσελίδα;

Μπορείτε να προσθέσετε υποσελίδες απευθείας από την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στο πράσινο "+ Add" δίπλα στο parent page. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη "Site Structure" ("Settings" → "Structure"): κάντε κλικ στο "+ Add new page" στο εικονίδιο στη δεξιά πλευρά του parent page.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω μια σελίδα από την ιστοσελίδα μου;

Πηγαίνετε στο "Page edit Icon" στην κάτω δεξιά πλευρά της σελίδας σας στην κατάσταση επεξεργασίας. Για να αφαιρέσετε μια σελίδα πηγαίνετε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης στη δεξιά πλευρά του ονόματος της σελίδας. 


Ή πηγαίνετε στο "Settings" → "Structure" → "Page" και κάντε κλικ στο "toolbar" Αυτό θα αφαιρέσει τη σελίδα που είστε .

Υ.Γ. Δεν μπορείτε να διαγράψετε μια σελίδα που έχει υποσελίδες.

Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα (τίτλο) της σελίδας μου;

Πηγαίνετε στο "Page edit" → "Page" στο κάτω μέρος της σελίδας που θέλετε να μετονομάσετε. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να αλλάξετε το όνομα, τη διεύθυνση, τη διάταξη και τις λέξεις-κλειδιά της σελίδας.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον τύπο διάταξης της σελίδας μου;

Για να αποκρύψετε / εμφανίσετε μια σελίδα από το μενού, πηγαίνετε στο "Settings" → "Page". Εάν το κουτάκι δίπλα στο "Hide from menu" έχει επιλεγεί, δεν θα εμφανίζονται στο μενού. Κάντε κλικ στο κουτάκι για να το επιλέξετε (απόκρυψη) ή απενεργοποιήστε  (εμφάνιση) το. Αν αποκρύψετε μια σελίδα, μπορείτε ακόμα να συνδέσετε σε αυτή από άλλη σελίδα και να την δείτε όταν την επεξεργάζεστε.


Πώς μπορώ να κρύψω/ εμφανίσω μια σελίδα του μενού;

Για να αποκρύψετε / εμφανίσετε μια σελίδα στο μενού, πηγαίνετε στο "Settings" → "Page". Εάν το κουτάκι δίπλα στο "Hide from menu" έχει επιλεγεί , δεν θα εμφανίζονται στο μενού. Κάντε κλικ στο κουτάκι για να το επιλέξετε (απόκρυψη) ή απενεργοποιήστε  (εμφάνιση) το.  Αν αποκρύψετε μια σελίδα, μπορείτε ακόμα να συνδέσετε σε αυτή από άλλη σελίδα και να την δείτε όταν την επεξεργάζεστε.