Voog, uusi Edicy

Vuodesta 2008, Edicyn avautumisen jälkeen lähes 500 000 ihmistä 150 maasta ovat luoneet Edicyn avulla verkkosivun. 

Se ei ole vain yksi helppokäyttöisimmistä verkkosivutyökaluista, se on myös varteenotettava ammattilaisten työkalu. Tänä päivänä lukuisat suunnittelijat ja kehittäjät käyttävät Edicyä asiakkaidensa tarpeiden täyttämiseen. Edicystä pidetään siksi että siinä on kattavat ominaisuudet, sitä ylläpidetään ja parannetaan jatkuvasti, sekä se on erittäin helppokäyttöinen loppukäyttäjälle.

Viime vuonna kävimme läpi mitä olemme tällä hetkellä, mitkä meidän päämäärämme ovat ja miten parhaiten voimme palvella teitä. Olemme oppineet paljon käyttäjiltämme, verkkoteknologioiden mahdollisuuksista ja yritystoiminnan pyörittämisestä. Maksimoidaksemme oppimiemme asioiden hyödyn, päätimme uudistaa toimintamme alusta lähtien. Voog. Edicyn perillinen.

Olemme uudelleenkirjoittaneet, suunnitelleet ja brändänneet verkkosivutyökalumme täysin uusiksi. Se on saanut myös uuden nimen — Voog. Voog tarkoittaa “virtausta” Viroksi. Ja englanniksi lausuttaessa se kuulostaa sanalta “vogue”. Se on moderni julkaisutyökalu luoville ihmisille. 

Voog omaa laajemmat ominaisuudet kuin Edicy. Se antaa alustan todella taidokkaasti luoduille verkkosivuille. Saat enemmän vaihtoehtoja tekstin muotoiluun, lisää erilaisia sisältölaatikoita, enemmän vaihtoehtoja sivun yleisen ulkoasun ja tuntuman muokkaamiseen. Lisäksi verkkokehittäjillä on entistä enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa verkkosivuun (esimerkiksi täysi API).

Hinnoittelu säilyy ennallaan ja käyttäjäkokemus on vastaavanlainen Edicyn kanssa. Sinun ei siis tarvitse opetella kaikkea uusiksi vaan tarvitset vain hieman sopeutumista muutoksiin, myös käyttöliittymän asettelu ja logiikka säilyvät ennallaan. Aloitimme uuteen ulkoasuun muuttamisen tänään ja sivusi päivitetään tulevien viikkojen aikana. Voog on yksinkertaisin työkalu kauniiden, monikielisten, käyttäjäystävällisten ja hakukoneille optimoitujen verkkosivujen luontiin yritystoimintasi tueksi. Kaikki uudet ammattilaisten työkalut pysyvät poissa näkyvistä häiritsemättä käyttäjäkokemustasi. 

Voit vapaasti antaa palautetta tai kysyä asiasta kuin asiasta. Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi sähköpostiosoitteella hello@voog.com

Terveisin! 

Tõnu Runnel 
Toimitusjohtaja, Voog 
www.voog.com