U gaat het erg fijn vinden om een nieuwe website te maken

Edicy is een super makkelijke volledig functionele, compleet aanpasbare en betaalbare tool om uw website binnen enkele minuten te maken. U heeft geen kennis van technische zaken nodig!

Edit pictures, compile galleries

Afbeeldingen? Makkelijk!

Wij denken dat Edicy de meest elegante interface heeft om afbeeldingen weer te geven. Neem een aantal afbeeldingen (Het maakt niet uit welk type bestand of hoe groot ze zijn), versleep ze vanaf uw desktop en beheer ze op de pagina waar u ze wil bewerken. Herschaal, crop en draai de afbeelding, maak uw eigen galerij. Het is simpel en snel en Edicy zorgt ervoor dat alle details piekfijn in orde zijn zodat u zich kunt richten op het ontwerp.

Maak feedback enquêtes

Het is een kwestie van enkele minuten om formulieren, overzichten, enquêtes, email velden of andere tekst velden te maken. U kunt de data via email of online bekijken. U kunt zelfs een CSV bestand naar Excel downloaden.

Translate it to other languages

Spreek de taal van de bezoeker van uw website

 Edicy ondersteunt uw webpagina’s in elke taal waar uw bezoeker de voorkeur voor heeft, zonder ze dat te vragen. U moet de website zelf vertalen (Daar is Google translate toch voor?), maar zodra deze pagina’s gecreëerd zijn worden ze allemaal binnen dezelfde structuur in de website ingebouwd, zodat bezoekers van en naar elke vertaalde subpagina kunnen springen.  Deel met wachtwoord beschermde inhoud 

Edicy is niet alleen een eenvoudig hulmiddel om dingen op het internet te plaatsen. Met deze functie kunt u elke pagina verbergen op uw website met een wachtwoord en kunt u mensen kiezen die deze pagina’s kunnen bekijken. Maak bijvoorbeeld een soort mini-intranet, blog of bulletin board voor uw team. Deel prijslijsten met een beperkte doelgroep of onafgewerkte websites met uw adviseurs. 

Professionele ontwerpen

Edicy; het moet er goed uitzien

Edicy bied een grote selectie aan site ontwerpen met professionele uitstraling en een uitstekende bruikbaarheid. Gemaakt door de beste ontwikkelaars in deze industrie, gemaakt om de inhoud te laten stralen.

Ontwerp en inhoud

Wij houden van strakke subtiele ontwerpen. Waarom? Omdat het draait om uw inhoud, daarom zorgt het ontwerp van de website dat uw inhoud zo aantrekkelijk en bruikbaar mogelijk is, terwijl de site goed navigeerbaar blijft.

Er komt nog meer

We werken op dit moment aan een tool die het mogelijk maakt om ontwerpen aan te passen zonder dat u veel van computertechnologie hoeft te weten. Maar bent u al een webdesigner kijk dan hoeveel u al kunt met Edicy.  

Drag & drop interface

Aanpassen is gemakkelijk, erg gemakkelijk

Bij Edicy gebeurd alles direct op de pagina. U kunt tekst, plaatjes, video, tabellen, mappen en widgeds toevoegen. Wat wilt u nog meer?

Alleen maar verslepen

Edicy laat u alles verslepen; stukken tekst, enquêtes, galerijen, noem het maar op!

Herschaal en snij plaatjes af in een handomdraai

U kunt plaatjes draaien, herschalen,  afsnijden en galerijen maken om uw plaatjes het best te gebruiken zonder dat u er uren over hoeft te doen om alles up te loaden. U hoeft ze alleen maar te verslepen. 

Latest visits neatly visualized

Visualisatie

Iedereen houd van statistieken. Alle Edicy gebruikers hebben de beschikking over een simpel dashboard met een samenvatting waarin bezoekers weergegeven worden in een grafiek en op een geografische kaart. Als u zich inschrijft voor het professionele pakket krijgt u ook de beschikking over andere inzichten zoals een Google Pagerank en Alexa traffic rank data.

Maak vrienden met Google

 Wilt u de wereld overnemen met Google? Edicy bied makkelijke integratie met Analytics en Webmaster Tools. U kunt tags en belangrijke woorden aanpassen, daarnaast zijn al onze thema’s aangepast op een nette code waarmee SEO goed werkt.  

Publiceer het in minuten. Op je eigen domein

Publiceer het in luttele minuten, op uw eigen domein

Gebruikers van Edicy Pro kunnen hun sites op elke gewenste domeinnaam publiceren. Het kan internationaal zijn (zoals; uwnaam.com, .net) of lokaal (.nl, .be, .fr etc.). Als u het gratis pakket heeft dan bent u verplicht om edicypages.com als subdomein naam te gebruiken.

Importeer of koop domeinen

Het beheer van het domein is compleet geautomatiseerd. U hoeft geen webhost of registrar te gebruiken. Als u al een bestaand domein heeft dan zal het importeren een paar stappen extra kosten, maar het is nog steeds simpel. Als u er niet uitkomt willen wij u graag helpen.

 Als u zich een jaar of meer van te voren inschrijft krijgt u uw domeinnaam gratis.

Customize design

Ontwerp uw eigen wereld

Edicy heeft een open API en programmeertaal en als u een Edicy pro gebruiker bent kunt u importeren of een ontwerp op maat (of een WordPress thema) erin integreren. Er zijn al veel organisaties die gebruik maken van Edicy als een flexibel en krachtig platform voor de websites van hun cliënten, waarom u nog niet?

Integreer met andere systemen

Edicy is erg goed, maar kan niet alles. We hebben het gemakkelijk gemaakt om technologie van anderen te integreren. Dus als u een ontwerper of ontwikkelaar bent kunt u elk extern systeem dat open data bied embedden, zoals bijvoorbeeld JSON.

Design editor

Wordt dynamisch; databases en catalogi

De meeste websites hebben statische inhoud, tekst, plaatjes, misschien enkele enquêtes gewikkeld in een mooi ontwerp. Maar als je een dynamische website wil maken, databases en product catalogi wil toevoegen, dan maakt Edicy die integratie zo simpel mogelijk.