Bouw je eigen webpagina met Edicy

Hoe kunt u domein namen kopen op Edicy?

Als u eenmaal geregistreerd bent bij Edicy Pro dan kunt u ook een persoonlijk domein aanschaffen. (b.v. mijnbedrijf.com, mijnbedrijf.co.nl). Het hosten van een domein is bij een Edicy Pro subscriptie toegevoegd, dus dat is alles dat u nodig heeft om gelijk te beginnen.

Koop een domeinnaam of importeer een bestaand domein

Hoe voegt u SEO Meta keywords toe?

Om keywords, titelpagina’s en korte pagina beschrijvingen toe te voegen hoeft u alleen de bewerk pagina knop te openen die zich rechts onderin het Edicy menu bevind. Vul de velden in het popup scherm in.

In diezelfde popup is het mogelijk om de pagina layout, pagina adres of wachtwoord bescherming van de pagina aan te passen zodat u de pagina’s alleen deelt met een beperkte doelgroep.

En als u dat gedaan heeft,

Vergeet dan niet te controleren of u een juiste titel op uw site heeft ingesteld.

Lees meer


Hoe kunt u de google webmasters tool instellen

Wanneer u een spiksplinternieuwe website heeft gemaakt dan kan niemand, zelfs zoekmachines zoals google, u vinden. Als u er klaar voor bent om uw site ontdekbaar te maken in zoekmachines dan is de makkelijkste manier om Google Add URL en Bing URL services te gebruiken. Om een begin te maken raden wij u aan om Google Webmaster Tools te gebruiken, een gratis service die u meer controle geeft over hoe zoekmachines uw site vinden.

Lees meer

Hoe kunt u Google Apps instellen?

Als u e-mail wilt gebruiken met uw domein (b.v. Mijnnaam@mijnbedrijf.com), dan raden wij u aan om Google Apps services te gebruiken. Google Apps staat u toe om extra en erg bruikbare services (B.V. Google Kalender, Google Docs) voor bedrijven te gebruiken met hun persoonlijke domein, inclusief Gmail met virus en spam meldingen. En het meest belangrijke, de meeste services zoals deze zijn gratis voor bedrijven met maximaal 10 gebruikers.

Lees meer