Bouw je eigen webpagina met Edicy

Wat doet de Edicy Toolbar knop?

Om alles perfect vloeiend te laten verlopen hebben wij een aantal toolbars in Edicy ingebouwd vergelijkbaar zoals in elke tekstverwerker die u tot nu toe heeft gebruikt. Pas de tekst aan, voeg video’s of kaarten toe, tekst met opsommingstekens, voeg foto’s toe of maak links of tabellen, en alles kan online gedaan worden. Klik door de icoontjes heen en test de werking. Als alles wat u doet direct plaatsvindt op uw site dan hoeft u niet bang te zijn om fouten te maken, want net zoals bij elke tekstverwerker kunt u hier ook alles weer ongedaan maken.

Voeg een nieuw inhoudsblok toe aan uw site en klik op de toolbar om te kijken hoe het werkt.

Uw site menu is aan de onderzijde van de pagina waarop u werkt zichtbaar, waardoor u de functies van uw site kunt beheren en aanpassen.  


Hoe kies ik een ontwerp thema?

Ontwerp thema’s kunnen gevonden worden onder de “ontwerp” knop in Edicy. U kunt het thema ten alle tijden aanpassen. En de inhoud van de site blijft hetzelfde. Wilt u een ontwerp op maat? Neemt u dan contact met ons op, wij kunnen u helpen. Begin met het bekijken van onze [voorbeeld sites] om uzelf te inspireren. Log daarna in en kies elk thema dat u wilt.

Hoe pas ik afbeeldingen online aan met Edicy?

Open het bestandspaneel in Edicy en sleep de gewenste afbeelding van uw computer naar Edicy. Als de afbeelding geüpload is, versleep het dan naar een tekstgebied. Optimaliseer de afbeelding voor web browsing met een klik en voeg een titel toe voor de beschikbaarheid. Nu bent u klaar om te herschalen, croppen of te draaien.

Log in om te beginnen.