Wat zeggen anderen over Edicy?

Met Edicy willen wij zo’n gemakkelijke tool aan u geven dat u er nooit last van ondervind, zodat u zich kunt focussen op de geweldige inhoud.

Kristel Van Laere, winterberg.edicypages.com

quoteIk vind edicypages zeer gebruiksvriendelijk, ook de grote verscheidenheid aan sjablonen is een pluspunt. Voor mijn doeleinden is dit uitgebreid genoeg.

Bharat, 2493.edicypages.com/en

bharatEdicy is uiterst eenvoudig en gemakkelijk om een site op te zetten. Ook kunnen de wijzigingen later met gemak worden doorgevoerd. We vormden een voetbalteam en wilden een gratis website opzetten om de dingen meer interactief en interessant te maken. Ik ben geen technisch onderlegd persoon en was verbaasd te zien dat zelfs ik een website kan maken, die er veel beter uitziet en werkt dan een pagina op blogspot. Edicy ROCKS.

Mark, elrancho.edicypages.com

elranchoIk testte ruim 10 online site bouwers, Edicy was de enige die meertalige ondersteuning bood voor niets (gratis!). Als ontwikkelaar was het geweldig toegang te hebben tot het sjabloon systeem van Edicy voor maatwerk en toch een eenvoudige web-interface te houden voor mijn gebruikers om de site te bewerken. Briljant.

Ook de aanspreekbaarheid van het team bij het contact zoeken is vermeldenswaard. Leuk om te weten dat de mensen achter Edicy zich inzetten. Edicy hielp de klus te klaren, ik werkte alleen vanuit willekeurige internet cafes tijdens een reis door Ecuador.

N. Weitz, architela.edicypages.com

quoteAls een internet-adviesbureau gespecialiseerd in het vinden van de juiste oplossingen voor mijn klanten, was ik op zoek naar een gemakkelijk te gebruiken WYSIWYG web-editor.

  • Volledig aanpasbare sjablonen
  • Een vrij intuïtieve interface
  • Cross-browser compatibiliteit
  • Aanspreekbare klantenservice
  • Betrouwbare servers

Een tak van mijn bedrijf helpt klanten met de inrichting van kleine websites met de mogelijkheid om zelf de site te updaten en te onderhouden. Edicy stelt me in staat om dit te doen.

Soijingjie, China, 47688.edicypages.com

quoteHet sterke punt van Edicy is dat het zo goed ontworpen is. Ik overweeg om over te stappen op de betaalde service. Bedankt voor uw werk en inspanning.

Diana Viia, Estonia, www.9elu.ee

quoteEdicy is een geweldige kans voor een klein bedrijf op te gebruiken, omdat je alles zelf kunt doen. Zelfs met een beperkte kennis van computers kunt u een mooie website maken en deze zelf bijwerken. Ik hou van de manier waarop Edicy het creëren van een site zo eenvoudig maakt. Ik heb nog nooit een moment gehad waarop ik niet begreep, wat ik moest doen.